Oh wauw: dit huis heeft dus het meest geweldige plafond

Meestal is het plafond niet zo’n heel spannend deel van het interieur. Vaak houden mensen het gewoon wit of heel af en toe wordt er een ander kleurtje op gegooid. Maar dat stelt niets voor bij het plafond van dit Scandinavische huis. Wij willen dit ook!

Het is net alsof je een museum binnen loopt, maar op een of andere manier lijkt het in dit interieur wel te werken. Het plafond is imposant, een beetje kitsch en toch geweldig. Het helpt dat het plafond lekker hoog is, anders was de ruimte waarschijnlijk kleiner gaan voelen dan hij is.

huis met imposant plafond
Bron: Bolaget

Lekker rustig

Maar de rest van het interieur is lekker rustig. Daarom is het zo in harmonie met het drukke plafond. Het plafond is het middelpunt van het huis en de woonkamer; de rest van de meubels is daar op een indrukwekkende manier bij uitgekozen.

De fluffy meubels, zoals de blauwe bank, de poefjes en het bed, passen erg goed in dit imposante huis. Ze hebben een luxe en sophisticated uitstraling, zonder té gek te zijn. Zelfs de grote zwarte vleugel staat niet overdreven in een huis als dit. Hij past juist heel goed in het interieur.

huis met imposant plafond
Bron: Bolaget
huis met imposant plafond
Bron: Bolaget

Goud

Ook ruimtes zonder het imposante plafond zijn mooi. De keuken is rustig en mooi ingericht. Ons favoriete detail is dat de handvaten van alle keukenkastjes matchen met de stoelpoten en de tafelpoot. Een mooie en simpele manier om harmonie in je interieur te creëren.

De gouden kleur zit ook in het plafond en daardoor lijkt het hele huis op een subtiele manier bij elkaar te passen.

huis met imposant plafond
Bron: Bolaget

Als laatste laten we je graag nog de slaapkamer zien met het gigantische bed dat er heel comfortabel uitziet. De slaapkamer heeft een schattig nisje met een gigantisch raam. En hoewel de ruimte wel wat gordijnen zou kunnen gebruiken, lijkt het ons geweldig om wakker te worden in deze imposante kamer.

Meer huizen binnenkijken:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Oh wauw: dit huis heeft dus het meest geweldige plafond
Sluiten