Kiara Louis
Kiara Louis Binnenkijken 22 jun 2018

Binnenkijken: in dit megahuis voert petrol de boventoon

Klassiek gemixt met wat moderne details: zo is de stijl van dit enorme huis te beschrijven. De deuren en raamkozijnen hebben een petrol-achtige kleur. Dat geeft een heel luxe effect. Er is ook genoeg lichtinval, waardoor alles heel fris oogt. De plafonds hebben nog de klassieke details. Laten we even wegdromen bij dit paleisje.

Roomed - Woonkamer
Roomed - Hal
Roomed - Woonkamer

De woonkamer, of eigenlijk: een van de woonkamers, is werkelijk waar prachtig. De petrolkleur overal geeft een zomerse, maar chique sfeer. Door het visgraatmotief van de vloer wordt de hele ruimte nog stijlvoller. En de kamer was al groot, maar door alle licht inval oogt het nóg ruimer.

Roomed - Woonkamer

De andere woonkamer is ook ingericht naar ons hart. Die velvet kuipstoeltjes (met gouden pootjes!) zouden we meteen mee willen nemen. Eigenlijk is dit huis gewoon een modern paleis. Doordat petrol en paars beide koele kleuren zijn, matcht het erg goed met elkaar.

In een andere kamer staat een hele grote, lichtgrijze bank, die door zijn kleur niet te veel plek inneemt in het interieur. Hier en daar staan wat planten, wat de ruime wat speelser maakt.

Roomed - Slaapkamer

Ook in de slaapkamer is dezelfde stijl terug te vinden. De muur heeft een lichtgroene kleur, wat het petrol goed complementeert. Doordat de kamer heel symmetrisch is ingericht, krijg je een heel rustig gevoel. Toch voelt het niet kaal aan, zo is het bed gezellig aangekleed met meerdere lagen.

Elke keukenprinses droomt van deze keuken. En wij ook, als we eerlijk zijn. Er is namelijk meer dan genoeg ruimte voor grote diners. Ook is het picobello ingericht. De hippe kuipstoeltjes met hun geometrische onderkant steken goed af bij de klassieke details aan het plafond. Het minimalistische taptijt geeft genoeg sfeer aan de ruimte. De kroonluchter is ook vrij modern, wat op een of andere manier toch heel goed past bij de rest.

Roomed - Toilet

Zelfs de kleinste kamer van het huis heeft enorm veel stijl. Het toilet is namelijk zwart van kleur. Dat zien we niet vaak. We vinden ‘m erg bijzonder. Net zoals dit hele huis, eigenlijk.

Wil je in meer paleisjes binnenkijken? Dit landhuis is waanzinnig en ligt gewoon in ons kikkerlandje. Hou je meer van modern? Dan is deze industriële loft in New York superleuk om eens te bekijken. Gek op planten (net zoals wij)? Dan moet je deze plantenwinkel hebben gezien!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Binnenkijken: in dit megahuis voert petrol de boventoon
Sluiten