Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 2 jul 2020

In dit huis zorgen de houttinten voor eenheid, en dat ziet er heel mooi uit

Het is soms lastig eenheid in een huis te creëren, zeker wanneer je veel verschillende kamers hebt. In dit Scandinavische appartement is dat uitstekend gemaakt door in iedere ruimte slim en mooi gebruik te maken van verschillende houttinten.

Dit appartement is ook redelijk ruim, daardoor is het nog knapper dat iedere ruimte in huis in harmonie is met elkaar. Geen enkele ruimte voelt alsof het niet bij het huis hoort.

> Lees ook: Dit wil je – 6 praktische tips om een mooie eenheid in huis te creëren

woonkamer met houttinten
Bron: Bolaget
woonkamer
Bron: Bolaget

Overal houttinten in het interieur

Houttinten als verbinding van ruimtes

Ja, in iedere ruimte wordt gebruik gemaakt van een houttint of een bruine kleur die lijkt op een houttint. Hierdoor past alles bij elkaar.

Laten we beginnen met de heerlijke woonkamer waar een prachtig donker houten dressoir staat en een stoel met een houten frame. Het wordt hier goed gecombineerd met neutrale tonen waardoor deze kamer lekker rustig aanvoelt.

keuken
Bron: Bolaget
keuken
Bron: Bolaget

Dol zijn we op de keuken waar de houttinten terugkomen in het aanrechtblad. De keuken heeft daardoor een natuurlijk uitstraling. Ook leuk zijn de bruine tegels op de muur in de keuken. Dat verschil in texturen geeft de keuken een interessante dimensie. Anders was het wellicht wat saai geweest.

eetkamer houttinten binnenkijker
Bron: Bolaget

Ruime eetkamer

De eetkamer is een grote open ruimte met als middelpunt een wit houten tafel waar je met een groot gezelschap aan kan zitten. De spiegel laat de eetkamer groter ogen en is tevens de bindende factor met de rest van het huis door de houttint.

Door het gebruik van planten en andere accessoires is de eetkamer persoonlijk en interessant om te zien.

wc met verschillende houttinten
Bron: Bolaget
het toilet
Bron: Bolaget

Zelfs in de badkamer

We liegen niet als we zeggen dat de houttinten in iedere kamer terugkomen. Zelfs in de badkamer wordt er gebruik van gemaakt. Er is namelijk hout verwerkt in de luxueuze wastafel.

Maar hout zit niet alleen verwerkt in grote meubels en items. Het komt ook hier en daar subtiel terug in accessoires. Zoals de mand met handdoeken in de badkamer.

Lees meer over hout verwerken in je interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In dit huis zorgen de houttinten voor eenheid, en dat ziet er heel mooi uit
Sluiten