Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 28 sep 2021

Dit is de kracht van een gekleurd kleed in een Scandinavisch interieur

Vandaag kijken we weer lekker binnen bij een Scandinavisch appartement. De zachte details in dit appartement zijn om weg te dromen waaronder de gekleurde vloerkleden. Ook is er één kleur die er toch wel in dit interieur ertussenuit springt, dus kijk of jij hem snel spot.

Met een gekleurd kleed of tapijt kan je namelijk echt je kamer opfleuren en dat werkt voor iedere stijl (niet alleen de Scandinavische hoor).

bolaget gekleurd tapijt
Bron: Bolaget

Gekleurde vloerkleden zijn een echte eyecatcher

Kijk maar hoe mooi deze gekleurde vloerkleden je aandacht trekken binnen dit Scandinavische interieur. Een Scandinavische stijl hoeft echt niet kleurloos te zijn, dus je mag best een paar kleurrijke items tussen je neutrale tinten stoppen.

Zo zie je hier naast de gekleurde vloerkleden ook andere kleine details van kleur terug op de bank en op de poster.

Deze Scandinavische woning laat zien dat je geel in je interieur wilt hebben

De mooie kussens op de bank en krukken geven samen met de gekleurde kleden ook een mooie zachte look aan het interieur. Een paar zachte items mogen daarom niet missen in een lichtgrijze kamer als deze, want anders kan je kamer er een toch wel wat kil uitzien.

vloerkleed tapijt gekleurd
Bron: Bolaget

Als we naar de andere kant van deze kamer kijken, dan zien we dat er nog een mooie bank met kussens staat die er nog zachter uitziet.

En wat een contrasten zien we hier! De ruige eettafel (die we fantastisch vinden) wordt gecombineerd met deze toffe Nordic stoelen en het gekleurde vloerkleed eronder. De uitnodigende bank op de achtergrond maakt het dan een totaalplaatje.

Hoe breng je meer hygge in huis? Doe als de Denen

appartement gekleurd tapijt
Bron: Bolaget

De retro koelkast

We konden het niet laten deze prachtige oranje SMEG-koelkast te laten zien. Als je dacht dat de gekleurde vloerkleden de kleurknallers van dit appartement waren dan had je het goed mis. Zo’n opvallende koelkast brengt toch altijd een retro vibe met zich mee. En die hanglampen passen er mooi bij.

appartement keuken
Bron: Bolaget

Je zag het natuurlijk al: een open keuken. Zoals je kan zien is de gang van zichzelf al wat aan de donkere kant, dus het was een slimme keuze om toch wat licht van de keuken zo door te laten. Verder is een zwart-witte keuken altijd stijlvol.

tafel lamp vloerkleed
Bron: Bolaget

Oranje details blijven terugkomen

Met dit beeld kan je die mooie hanglampen toch nog even beter bekijken wat je met zo’n design wel wilt. De lichtgrijze muur krijgt door de lichtinval zelfs een oranje tint en natuurlijk kan het oranje detail van de bloemen op de vensterbank onze ogen ook niet ontglippen.

Oranje is toch wel echt de accentkleur van dit interieur ook al zag je die niet terug in de gekleurde vloerkleden in de woonkamer.

Dit appartement heeft hét Scandinavische interieur van je dromen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is de kracht van een gekleurd kleed in een Scandinavisch interieur
Sluiten