Binnenkijken in een stoer appartement met grijstinten

Vandaag laten we jullie dit gerenoveerde appartement zien. De bewoners hebben gekozen het hele huis in verschillende grijstinten te schilderen. Saai? Nee, alles behalve dat! Door middel van dit artikel zullen we jullie laten zien dat een appartement met grijstinten juist heel sfeervol en spannend kan zijn.

We hebben jullie al eerder een Zweeds appartement laten zien, waar grijstinten de toon zetten. En nu nemen we een kijkje in een iets ander appartement. De woning is ruim opgezet en door verschillende kleuren grijs heeft iedere hoek zijn eigen sfeer. Doordat de keuken zich op een ander niveau bevindt, voelt ook deze als een ietwat gescheiden ruimte aan, terwijl je wel de openheid behoudt.

De eethoek is het middelpunt van het huis. Door een donkergrijze tafel te mixen met witte stoelen zorg je voor contrast. Zet deze tegen een grijze muur met een frisse groene plant ernaast voor het mooiste effect. Let ook even op de mooie foto’s aan de wand. Ook in de foto’s zijn de grijstinten terug te vinden.

In de woonkamer hangt een warme sfeer. Omdat ook hier weer veel planten zijn toegevoegd voelt het erg natuurlijk en fris aan. Het vloerkleed zorgt voor extra sfeer in deze ruimte en de vlinderstoel in een cognac kleur is dé eyecatcher in van woonkamer. In dit artikel zetten we de mooiste inspiratiebeelden met vlinderstoelen op een rijtje.

Ook de keuken is helemaal in style. Het marmeren blad komt erg goed uit tegen de licht grijze kastjes en de gouden kraan geeft net wat meer elegantie. Zelf kun je goud ook makkelijk toepassen in je interieur. Check daarvoor deze gouden budgettips.

Deze “master bedroom” met gigantische kastenwand is de droom van iedere vrouw. Hier kan je al je kleding en schoenen in kwijt. Vind jij het nog best lastig om je garderobe goed in te richten? Bekijk even deze handige ideeën voor een overzichtelijke en opgeruimde kledingkast.

Een inbouwkast hoeft niet altijd achter gesloten deurtjes te zitten. Gordijnen zijn een prima vervanger. Hier zorgt het zelfs voor een dromerige sfeer én bovendien bespaar je hier geld en ruimte mee.

Wil je meer inspiratie opdoen voor een home office in je slaapkamer? Kijk eens naar dit appartement in Stockholm.

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
Binnenkijken in een stoer appartement met grijstinten
Sluiten