Frederique Rekers
Frederique Rekers Binnenkijken 21 mei 2021

Prachtig: binnenkijken in een charmant appartement met lichte houten vloeren

Wij van Roomed houden van een paar dingen: planten, interieur en vooral: binnenkijken. We kijken maar al te graag binnen om te zien hoe anderen wonen. Dit keer doen we dat weer, in een prachtig charmant appartement in Zweden.

Laten we snel naar binnen kijken om weer een flinke dosis inspiratie op te doen.

Charmant appartement in Zweden

Plafondrozetten, originele raampartijen en hoge plafonds zorgen in dit appartement voor een huiselijke sfeer. De lichte houten vloeren lopen vanuit de hal door naar de keuken. Gezellig, karaktervol en de houten vloeren maken het een geheel.

Charmant appartement keuken
Bron: Bolaget
Keuken appartement zweden
Bron: Bolaget

De eetkamer

In de eetkamer is plaats gemaakt voor een kleine eettafel. Deze staat tegen een rustgevende neutrale kleur muur die wij eigenlijk ook meteen op onze eigen muren willen hebben. 😍

Charmant appartement
Bron: Bolaget

Muziekboxen, lampen, planten en boeken: deze muur is prachtig gedecoreerd en is leuk om naar te kijken. Het fleurt de kamer op en geeft, alleen door deze muur, al heel veel extra gezelligheid.

Plafondrozet
Bron: Bolaget

Plafondrozetten

In de eetkamer hangt een lamp die gevestigd is aan het plafond. In het charmante appartement is overal rekening mee gehouden: zelfs de plafondrozetten zijn prachtig en maken het interieur écht af.

Bron: Bolaget
Charmant appartement
Bron: Bolaget

De stijlvolle woonkamer

De woonkamer heeft dezelfde prachtige kleur op de muren als de eetkamer. Wat opvalt is dat hij bijna symmetrisch is ingevuld: de kussens op de bank en de planten in de hoek.

Daarnaast staan de knalgroene bladeren erg goed in combinatie met de kleur op de muren. Wij zijn enthousiast!

4 tips voor het (opnieuw) inrichten van een vierkante woonkamer


Charmante keuken
Bron: Bolaget

De keuken met bijzondere accessoires

In de keuken hebben ze wel een hele leuke boekenplank opgehangen. Hij neemt de hele hoogte van de muur in beslag en het voegt een speels effect toe aan de keuken. Met een paar planten, souvenirs en schilderen is het helemaal af.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bolaget

Reageer op artikel:
Prachtig: binnenkijken in een charmant appartement met lichte houten vloeren
Sluiten