Binnenkijken bij Vera van Brainy Days

Hoi ik ben Vera, creative founder van Brainy Days, een online conceptstore. Als stadse avonturier ben ik continu op zoek naar onontdekte spots, parels van producten en een schatkist aan designers. Deze ontdekkingen deel ik maar al te graag met je! Naast de webshop vol verrassende producten heeft Brainy Days een showroom in Amsterdam Oud-West, waar je een kijkje kunt nemen op vaste inlooptijden. De showroom dient ook als creatief concept atelier, waar op freelance basis concepten ‘gemaakt’ worden voor diverse creatieve merken en opdrachtgevers. Een flexibele ruimte, die constant kan transformeren.

Voor Brainy Days ben ik altijd op jacht naar onontdekte merken en designers. Ik kom op allerlei plekken de leukste merken en mensen tegen. Allen met een eigen verhaal en product. Als een ware ambassadrice omarm ik mooie concepten, die passen bij de webshop en ik kan je vertellen dat het behoorlijk verleidelijk is om steeds nieuwe producten te kopen voor in huis of ter aanvulling van mijn garderobe. Wel geloof ik heilig in de uitspraak ‘practice what you preach’. Ik verwen mezelf dan ook regelmatig met items uit de webshop. Inmiddels heb ik al een behoorlijke selectie aan sieraden, leren tassen en woonaccessoires, die ik dagelijks met heel veel plezier draag. Het allerleukste is om complimenten en reacties te krijgen op de producten uit mijn eigen webshop. Ik ben eigenlijk een soort van levende etalage! Ook vrienden en vriendinnen kunnen voor hun verjaardag of house warming een Brainy cadeau verwachten.

In dit artikel neem ik je mee en geef ik je een kijkje in ons Brainy huis. Ik ben benieuwd of je de stijl van de producten uit de webshop herkent in onze woonsmaak!

Een jaar geleden kochten mijn vriend en ik ons eerste huisje. Omdat we vorig jaar onze handen vol hadden aan de winkel in de Hazenstraat raakte ons huis qua inrichting behoorlijk achter. De winkel zag er tip top uit en thuis zaten we middenin de verhuisdozen. Nu, een jaar later, is dat wel anders! Ons huisje heeft een boost gekregen doordat we er flink mee aan de slag zijn gegaan.

Het is een heerlijke plek in Amsterdam-West met tuin, waar we nu in de zomer elke dag volop van genieten. Veel vrienden vinden het grappig om in een Brainy huis binnen te stappen, omdat ons huis rijkelijk gevuld is met producten uit de webshop.

Op Instagram deel ik regelmatig kiekjes van de inrichting en styling van ons huis. Daarnaast restyle ik continu de hele inrichting en vind ik het leuk om ‘stylinghoekjes’ vast te leggen. Momenteel is de tuin echt een verlengstuk van onze woonkamer. Elke dag wanneer het zonnetje schijnt zijn we in de tuin te vinden.

Wil je meer zien van ons huis en de inrichting van de nieuwe Brainy locatie?

Volg Brainy Days dan op Instagram en Facebook.

Cheers, tot volgende week!

Reageer op artikel:
Binnenkijken bij Vera van Brainy Days
Sluiten