Binnenkijken bij het huis van Calvin Klein in Miami

Binnenkijken bij celebrities blijft leuk en al helemaal als het gaat om het huis van een designer. Dan weet je dat je sowieso verrast gaat worden. In dit artikel nemen we een kijkje in het huis van Calvin Klein dat in Miami Beach staat. We zullen de modeontwerper hier helaas niet meer spotten, want de beste man heeft zijn buitenverblijf te koop gezet. Dus mocht je nog €14,5 miljoen over hebben, kijk dan gerust even rond!

Het huis telt vijf slaapkamers, vijf badkamer ensuite en nog twee aparte badkamers. Het woonoppervlak is zo’n 538 vierkante meter, maar daar komt nog een enorme lap grond bij en uiteraard een gigantisch zwembad.

Het huis heeft een rustieke uitstraling door de vele natuurlijke materialen. Verder is het interieur eenvoudig met een aantal stoere details en een heerlijk lichte en zomerse ambiance, wat helemaal past bij de omgeving van Miami Beach.

In de zomer kan het nogal heet worden in Miami en dan is zo’n binnenplaats ideaal. Door de boogvormige architectuur heb je onder het afdakje een heerlijk briesje in de schaduw.

Door de grote industriële ramen wordt in de woonkamer het gevoel van een loft gecreëerd.

Een bijzondere twist zit ‘m vaak in de details. Zo wordt met iets simpels en kleins als een leren handvat een stoere touch toegevoegd aan dit interieur.

In het altijd zonnige Miami is een woonkamer ook buiten een must en dan kun je dus opeens ook buiten de koffietafel stylen.

And last, but not least.. het huis van Calvin Klein heeft een oneindig lang zwembad met waanzinnig uitzicht.

Meer gluren bij celebs?

Fotografie door Bruce Weber voor Vanity Fair

trendland.com