Binnenkijken bij een Zweeds huis (plus handige tips voor de kleine keuken)

We nemen een kijkje in een Zweeds huis waar we zo al een paar leuke tips uit kunnen halen. Allereerst is het huis, zoals we gewend zijn van de Scandinaviërs, gaaf ingericht. Vooral de kinderkamer is een eye-catcher! Ten tweede is het huis niet al te groot en daarom is het des te belangrijker dat alle ruimte slim wordt benut. We kunnen dan ook heel wat ruimtebesparende tricks uit dit appartement halen.

Om te beginnen in de keuken.. deze is niet groot en vooral de ruimte op het aanrecht is beperkt. Om ruimte te besparen zijn messen aan de muur gehangen en is een klein tafeltje tegenover het aanrecht geplaatst. Zo verleng je als het ware het werkblad.

Is jouw keuken nog veel kleiner? Check dan ook even deze tips om optimaal gebruik te maken van je kleine keuken.

De gang is gesitueerd in het midden van de woning waardoor eigenlijk alle kamers een deur naar de gang hebben. Hierdoor is het lastig om de gang in te richten. Toch heeft ook de hal sfeer gekregen door het opvallende behang.

>> 6 handige tips voor een gang die het leven vergemakkelijkt

Shop the look van deze slaapkamer met botanische prints voor een klein prijsje!

Weer zo’n slim detail om ruimte te besparen: hang planken rondom de deur en ga tot het plafond door. Altijd de hoogte in werken als je die hebt.

Vond je dit huis gaaf? Kijk dan ook even binnen bij deze huizen:

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Binnenkijken bij een Zweeds huis (plus handige tips voor de kleine keuken)
Sluiten