Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 29 mrt 2018

Binnenkijken bij dit waanzinnig grote landhuis in Lage Vuursche

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. In de categorie onbereikbare huizen: dit waanzinnige landhuis in Lage Vuursche.

Dit landhuis met de naam Landgoed Lievendaal – op een half uurtje afstand van Amsterdam en Utrecht – is belachelijk groot. Het huis heeft 21 kamers en 611 (!) m² woonoppervlak. En als dat nog niet genoeg is, dan krijg je er ook nog een perceel van 81.180 m² bij… En ja, daar hangt dus ook een aardig prijskaartje aan. €7.750.000 k.k. om precies te zijn.

In het hele huis vinden we een rustig, neutraal kleurenpalet terug. In de woonkamer valt al op dat er met veel verschillende warme materialen gewerkt wordt. Zo zien we kleedjes, zachte kussens en (hopelijk neppe!) schapenvachten voor de openhaard. Lekker knus!

In de grote open keuken vinden we nóg een openhaard (want waarom ook niet) en een ruim kookeiland. De keuken is erg licht door de vele ramen in combinatie met de witte keukenkastjes.

En yes: er is een wijnkelder! Wie wil dat nou niet? De donkere ambiance en de bijzondere lamp met gewei perfect bij de wijnkelder. We gokken dat we hier hele oude wijnen kunnen vinden…

We zijn helemaal fan van deze prachtige leren stoel in de studeerkamer. En let vooral even op de chique kroonluchter boven het bureau. De kroonluchter geeft de ruimte in één klap een luxe uitstraling. Ook hier zien we weer grote ramen, waardoor de ruimte lekker licht is.

Kopen?

Als je 8 miljoen op de bank hebt staan, dan kan dit waanzinnige optrekje in Lage Vuursche zo voor jou zijn. Blijf je, net als wij, nog even dromen van zo’n landhuis? Kijk dan vooral even op de Funda-pagina voor nog meer foto’s.

Bron: Funda

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Binnenkijken bij dit waanzinnig grote landhuis in Lage Vuursche
Sluiten