Binnenkijken bij de oprichter van Tine K Home op Mallorca

Tine Kjeldsen, oprichter van het Deense merk Tine K Home, woont normaal gesproken samen met haar gezin op Funen. Dit is na Seeland het grootste eiland van Denemarken. Een heerlijke plek om te wonen, maar af en toe ontsnappen ze even naar de warmte en bezoeken zij hun huis in Palma de Mallorca. Dit appartement weer heel anders dan hun permanente woning in Denemarken. Niet zo gek ook, aangezien het in een totaal andere omgeving staat.

Wij hebben de beelden en stelden Tine een aantal vragen over het huis, de inrichting en wat zij zo heerlijk vindt aan het Mediterraanse appartement.

Tine heeft het huis zelf ingericht met alleen maar spullen en meubels van Tine K Home. Op die manier heeft ze wel bewezen dat haar collectie niet slechts in één sfeer thuishoort. Het is met verschillende woonstijlen te combineren en juist dat maakt dat de items in elk huis een andere look kunnen hebben.

Psst, ook zo’n stoere schuifdeur maken? Wij leggen uit hoe.

Tine wilde de typische Mediterraanse elementen in het appartement mixen met Scandinavische invloeden. En die combinatie blijkt te werken. De karakteristieke tegels gaan perfect samen met de collectie van Tine K Home, die voornamelijk uit natuurlijke materialen bestaat. Dit geeft het huis dan ook een ietwat rustieke look.

Omdat het een hoekhuis is, worden de ruimtes optimaal verlicht. De woonkamer heeft dubbele deuren waardoor zowel de ochtendzon als de avondzon de ruimte binnenvalt. Dit is dan ook meteen Tine’s favoriete plekje in huis: aan de bamboe tafel, die overigens heel licht is qua gewicht en daarom makkelijk te verplaatsen is.

Wil jij je huis ook een Scandinavisch tintje geven? Met deze 5 simpele tips creëer je zo een Scandinavische look.

Reageer op artikel:
Binnenkijken bij de oprichter van Tine K Home op Mallorca
Sluiten