Kiara Louis
Kiara Louis Wooninspiratie 25 jun 2018

Binnenkijken: de zilveren balken aan het plafond zijn de smaakmakers van dit appartement

Wauw, dit appartement vinden wij werkelijk waar prachtig. Aan het plafond vinden we mooie zilveren balken, wat je niet vaak ziet. De vintage gouden stoel houdt de balans goed in dit moderne appartement. Overall is er een wit interieur met veel houten elementen. Het Scandinavische stijltje dus. Houden we van.

Net zoals dit Scandinavische appartement met brons en goud, wat een plaatje!

Woonkamer

De woonkamer is er eentje uit onze dromen. Die prachtige zilveren balken, in combinatie met het vele wit geeft een heel clean gevoel. En voor de mensen die zeggen dat goud en zilver niet samengaan, is het tegendeel nu bewezen. De toffe, antieke gouden stoel past namelijk perfect in het interieur. Het maakt het net wat minder perfect, wat een speels effect geeft.

woonkamer

Mooie Monstera

In de keuken vinden we een Monstera plant, die de nodige aandacht naar zich toe trekt. Logisch ook, want het is een hele mooie plant. Een van onze favorieten zelfs!

Zowel de vloer als de meubelen zijn veel van hout. Dat geeft een heel mooi sfeervol effect. De schuine daken maken het appartement ook wat minder standaard.

woonkamer
woonkamer

Modern gemixt met natuur

Terug in de woonkamer zien we een bijzondere open haard. Past perfect bij dat Scandinavische gevoel, voor tijdens de strenge winters. Het stookhout boven op de witte plank geeft een extra rustiek gevoel. We zijn hier in een modern appartement voor natuurmensen, lijkt het wel.

woonkamer
Bureau met stoel
woonkamer

Alle materialen van het meubilair hebben een aards gevoel. Zo ook dit houten bureautje met bijpassende stoel. Het interieur wordt vrij rustig gehouden, maar door de kunst aan de muur is het geen kaal geheel.

badkamer

In de badkamer is dezelfde stijl te vinden, alleen dan zonder het vele hout. Witte tegels worden met zwarte tegels gecombineerd: een redelijk veilige combinatie. Gelukkig vinden we ook in deze kamer wat houten details en een plant. Krijgen we toch nog zo’n natuurgevoel.

Bij nog meer appartementen binnenkijken?

  • Binnenkijken bij een Zweeds huis (plus handige tips voor de kleine keuken)
  • Binnenkijken bij een oude Spaanse boerderij vol moderne kunst
  • Binnenkijken in een stoer appartement met grijstinten

Bron: Ahre

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Binnenkijken: de zilveren balken aan het plafond zijn de smaakmakers van dit appartement
Sluiten