Geen ruimte voor een aparte kinderkamer? Dit huis biedt een top oplossing

Niet alles in een huis kun je aanpassen, dus dan moet je roeien met de riemen die je hebt. In dit Scandinavische appartement is geen ruimte voor een aparte kinderkamer, maar toch hebben de bewoners daar een creatieve oplossing voor gevonden. Deze oplossing en de leuke inrichting van het huis laten wij graag zien.

Dit huis heeft een heerlijke grote open ruimte die tegelijkertijd dient als woonkamer, eetkamer en keuken. Daardoor voelt het interieur een beetje hectisch, maar het ziet er toch heel stijlvol uit.

kinderkamer binnenkijken
Bron: Bolaget
woonkamer
Bron: Bolaget

Hectisch, maar stijlvol

Geen aparte kinderkamer

De kinderkamer in dit huis zit vast aan de grote woon- en eetkamer. De ruimtes worden van elkaar gescheiden met een grote open boog en geen deur. Om het kind toch privacy te bieden hangt er een groot groen gordijn dat de ruimtes van elkaar scheidt. Een creatieve en mooie oplossing voor dit probleem. Zo voelen de ruimtes toch als aparte kamers.

eetkamer
Bron: Bolaget

Het past bij de stijl van het huis dat de kinderkamer aan de woonkamer vast zit. De woonkamer deelt namelijk ook een ruimte met de eetkamer en keuken. Met behulp van terugkerende kleuren en veel accessoires is de ruimte een goede mix van rust en interessante drukte.

Het is slim dat ze in dit huis gebruik maken van rustige kleuren. Anders was het in combinatie met de vele accessoires waarschijnlijk te druk geweest. Nu is het interieur precies goed.

blauwe bank
Bron: Bolaget

eetkamer keuken
Bron: Bolaget

Flamboyante bank

Helemaal verliefd werden wij meteen op de flamboyante blauwe bank die er als meubel echt uitspringt door het contrast met de lichte houten vloer en de witte muren.

Ook fijn is de harmonie in het eetgedeelte waar het wit-groene vloerkleed perfect matcht met het lieve behang op de achtergrond.

slaapkamer
Bron: Bolaget

De slaapkamer is een heerlijke ruimte met een groot open raam dat ervoor zorgt dat de kamer groot en licht aanvoelt. Er wordt hier gebruik gemaakt van zachte pastelkleuren, weinig meubels en weinig accessoires waardoor dit voelt als een ruimte om echt tot rust te komen.

Inspiratie nodig voor je eigen slaapkamer?

Reageer op artikel:
Geen ruimte voor een aparte kinderkamer? Dit huis biedt een top oplossing
Sluiten