In dit Zweedse huis vind je aardse kleuren en veel gouden details

Van gouden lampen en kandelaars tot een statement gouden spiegel in de slaapkamer: dit prachtige huis zit vol (maar niet té vol) gouden details. Die steken perfect af bij de aardse kleuren van de woonkamer en keuken. Een stijlvolle en rustgevende omgeving!

Aardse details in de woonkamer

Die perfecte balans begint al in de woonkamer, waar een donkerblauwe bank naast een koperkleurige stoel is geplaatst. Het frame van de moderne zwarte tafel matcht met de gouden kandelaar en de lamp aan de muur – die laatste is trouwens ook een handige manier om ruimte te besparen op de grond.

In de keuken vind je hetzelfde kleurenschema terug, met veel houten accessoires, koperkleurige ovenwanten en als eyecatcher natuurlijk de lichtblauwe keukenkastjes. We zien dit soort keukens steeds vaker terug; de ruimte waar je kookt is dé plek om wat meer kleur in je huis te brengen.

LEES OOK: In dit eclectische appartement vind je het (gouden!) kookeiland van je dromen

Het pronkstuk in de slaapkamer is de gouden spiegel – die zien we ook terug in de badkamer, maar daar is ie net iets minder opvallend (understatement). Spiegels zijn een fijne manier om je kamer wat persoonlijker te maken – je denkt er misschien nooit over na, maar een spiegel zegt meer over je dan je denkt. Daarnaast is zijn ze natuurlijk ook gewoon heel praktisch!

Go green

De slaapkamer krijgt ook sfeer door de fotolijstjes, grijze muur, gezellige wollen sprei en natuurlijk de plant. In dit huis zie je heel goed wat één plant al kan doen voor je interieur (spoiler: heel veel).

Meer inspiratie nodig?

Fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
In dit Zweedse huis vind je aardse kleuren en veel gouden details
Sluiten