Inspiratieboost: een stijlvolle binnendeur voor in de woonkamer

Inspiratieboost: een stijlvolle binnendeur voor in de woonkamer

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; een binnendeur uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Het liefst wil je dat je woonkamerdeur opgaat in de rest van het interieur. Kies je deur vooral op eigen smaak en gevoel, dat is vaak het beste!

Wij hebben verschillende deuren onder elkaar gezet. Vind je stalen deuren helemaal te gek? Deze deuren zorgen voor een spectaculair entree.

Industrieel wonen is nog steeds erg populair. Kies voor een stoere stalen deur als je van dit sfeertje houdt. Het ijzerwerk geeft een robuuste uitstraling.

Aptproperties

Houd je van staal, maar vind je de stoere deur van hiervoor net iets te grof? Dan kun je gaan voor een stalen binnendeur met veel ramen. Dit is net iets klassieker, evenals deze stalen deuren als scheidingswand.

Wat zijn ze prachtig hè de glas-in-lood tussendeuren. Bij het zien van dit materiaal moeten we altijd denken aan de jaren dertig. Geen paniek, ze passen ook heel goed in een modern interieur. Glas-in-lood ramen zijn ook te gek. Je kunt deze zelf maken! Hier zie je hoe je dat doet.

Stadshem

Als je interieur vrij neutraal is kun je deze een boost geven met een kleurrijke tussendeur. De deur is op deze manier het middelpunt van de woonkamer.

De witte deur doet het altijd goed in de woonkamer! Ga je voor een moderne of toch een antieke variant? De vintage deur vinden wij heel tof. Deze kun je gemakkelijk zelf maken met oude deuren.

Een shutter als woonkamerdeur is ook een optie. Heb jij dit wel eens gezien? De zwarte kleur valt goed op naast de witte muur.
Shutters zijn ook heel handig om de zon buiten te houden. Zie hier de mooiste zonwering!

Meer inspiratie

Hou je van een landelijke interieur? Check dit dan even.