Geert Remmelink
Geert Remmelink Architectuur 6 november 2016

Binnen en buiten lopen in elkaar over in deze villa in São Paulo

Vrijwel alle prachtige villa’s in São Paulo hebben één ding gemeen: het binnen-buitengevoel is tot een ware kunst verheven. Niet zo gek natuurlijk, want met dat lekkere weer wil je natuurlijk zoveel mogelijk van buiten genieten. Met grote ramen en deuren, een hoog plafond én een prachtige tuin moet dat wel goed komen! En ook in deze villa in São Paulo zien we deze succesvolle ingrediënten voor een soepele overgang tussen binnen en buiten terug.

Jacobsen Arquitertura is verantwoordelijk voor het stijlvolle ontwerp en we kunnen niets anders zeggen dan dat ze goed werk geleverd hebben.

Hoewel een hoog plafond heel veel voordelen heeft, kan het soms wel lastig zijn om een ruimte met zoveel hoogte ‘knus’ te maken. Daarom kozen de architecten ervoor om het plafond te bekleden met donkere houten planken. Heb jij thuis veel hoogte en weinig sfeer? Lees dan onze handige tips voor het stylen van een ruimte met een hoog plafond.

Het kantoor van de bewoners grenst aan de tuin, zodat ze tijdens het werk een prachtig uitzicht hebben. Vinden we een goed idee, want met een inspirerend uitzicht presteer je beter!

>> Inspiratieboost: werkplek met een view

De tuin van deze villa in São Paulo is betoverend mooi. De architecten wisten die groene sfeer goed door te voeren tot in het interieur. Met een urban jungle in huis maak je een gaaf statement. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat zo’n groene look in huis er fantastisch uitziet!

>> 4 redenen om (nog) meer planten in huis te halen

MEER LEZEN
Bekijk ook deze eclectische loft in São Paulo met een groen interieur of deze winkel die bedekt is met 9000 planten!

www.designboom.com

Reageer op artikel:
Binnen en buiten lopen in elkaar over in deze villa in São Paulo
Sluiten