Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Spots 5 jul 2016

Bijzondere slaapplek: boek een nachtje in Paradiso Amsterdam

Paradiso wordt door veel mensen gezien als een soort tweede huiskamer. De bekendste kerk van Amsterdam werd in 1880 gebouwd. Rond 1967 werd het Neoromaanse gebouw aan de Weteringschans gekraakt door een stel hippies. En dat is maar goed ook, want sindsdien is Paradiso hét decor van vele concerten. Van Prince en David Bowie tot Adele, zelfs de grootste artiesten kozen voor de fijne, intieme sfeer. Niet gek, want hoewel Paradiso alle gemakken van een concertzaal heeft (en dan hebben we het nog niet eens over de fijne akoestiek), zijn veel van de originele elementen wel bewaard gebleven. Het podium staat op de plek van het oude altaar en de architectuur is – op een aantal nieuwe glas-in-loodramen na – nagenoeg hetzelfde gebleven.

En nu komt Paradiso naar buiten met een wel heel bijzondere actie! Via Airbnb kun je namelijk een verblijf winnen op deze bijzondere locatie in Amsterdam.

En bijzonder is het zeker, want het is een éénmalige actie. Via de website van Airbnb kun je via de ‘contact met de verhuurder’-button jouw motivatie insturen.

We would love to receive a birth announcement card, nine months after your stay

Het verblijf kost je slechts 100 euro. Wat je daarvoor terug krijgt? De grote zaal wordt omgetoverd tot slaapkamer en de kleine zaal is je persoonlijke walk-in closet. Je hebt de keuze uit zo’n dertig toiletten en een privé beveiliger zorgt ervoor dat je veilig kunt slapen. Klinkt ons als muziek in de oren! Meedoen? Dat kan hier!

Bekijk ook: Dit zijn de 3 meest populaire Nederlandse huizen op Airbnb

www.airbnb.nl

Reageer op artikel:
Bijzondere slaapplek: boek een nachtje in Paradiso Amsterdam
Sluiten