Frederique Rekers
Frederique Rekers Binnenkijken 9 apr 2021

Een kijkje in een appartement met bijzondere lampen en details uit de jaren ’20

Het licht stroomt naar binnen en daar waar er niet genoeg licht is maken ze plaats voor bijzondere lampen en kiezen ze voor items uit de jaren ’20. Dit lichte appartement ziet eruit om door een ringetje te halen en daar kijken we graag even naar binnen.

Bijzondere lampen in een licht appartement

De woonkamer ligt op de hoek van het pand wat ervoor zorgt dat de lentezon van twee richtingen naar binnen kan schijnen. Veel licht dus en met door de royale kamer met hoge plafonds en ramen wordt dit alleen nog maar meer versterkt.

Bijzondere lampen
Bron: Bolaget

Stel je een heerlijke zomerochtend voor waarbij de zachte houten vloer is verwarmd door de ochtendzon. Dit wil toch iedereen? Maar er is nog iets waar we erg enthousiast over zijn: de bijzondere lampen. In de woonkamer hangt een grote ronde witte plafondlamp gemaakt van een zachte stof.

Hebben: toffe industriële hanglampen voor in het interieur

Wij kunnen niet stoppen met kijken en zijn heel benieuwd wat voor licht hij afgeeft als hij aan staat. In combinatie met het warme zonlicht zal hij een subtiele touch van warmte en gezelligheid uitstralen.

Licht appartement
Bron: Bolaget

We bekijken de woonkamer even vanuit een andere hoek en wauw, we snappen nu waar het licht vandaan komt. De ramen zijn hoog en de muren wit waardoor het heel luchtig en ruimt oogt.

Het appartement is niet helemaal volgepropt en er is veel loopruimte waardoor we er een erg rustig gevoel van krijgen.

Binnenkijker jaren 20 appartement
Bron: Bolaget

De slaapkamer door schuifdeuren

De slaapkamer is net als de woonkamer erg royaal en is toegankelijk vanuit de woonkamer via dubbele schuifdeuren. We zien ze houden van wat muurdecoratie waardoor de witte muren lichtelijk worden opgevuld.

Bijzondere lampen in appartement
Bron: Bolaget

De kamer heeft een prachtige erker gemaakt van charmant glas. Het maakt de kamer groter en geeft een unieke look. De kamer heeft een rozet aan het plafond bij de lamp uit de jaren 20 en daar zien we onder weer een van de bijzondere lampen in dit appartement.

Het is een bloemvormige lamp met een soort losse stukken eraan in de vorm van bladeren. Uniek en mooi om naar te kijken. Ook het rozet heeft de vorm van een bloem dus het past allemaal erg goed bij elkaar.

Licht appartement hal
Bron: Bolaget

Jahoor, ook in de gang konden de bewoners van dit appartement het niet laten om nog een bijzondere lamp op te hangen. Dit keer dezelfde als in de slaapkamer en het maakt de gang nét iets specialer met deze lamp in plaats van een gewone hanglamp.

Leren van de binnenkijkers: zo match je een wit vloerkleed in de woonkamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een kijkje in een appartement met bijzondere lampen en details uit de jaren ’20
Sluiten