Weg met die standaard kledingkast, ga voor een bijzonder exemplaar!

Houd jij van een apart interieur en wil je daar een passende kledingkast bij uitzoeken? Kijk dan met ons mee naar de meest bijzondere kledingkasten. Deze kledingkasten zijn niet alleen bijzonder qua design, maar ze zijn vaak ook nog eens multifunctioneel. Wij geven je graag inspiratie voor kledingkasten die een echte eyecatcher zijn in jouw interieur.

Locker kledingkasten

Hoe leuk zijn deze kledingkasten die lijken op lockers? Het lijkt net alsof je ineens op een Amerikaanse high school bent beland. Deze kasten zijn perfect voor een tienerkamer. Gelukkig bevatten deze kasten geen saaie boeken, maar de mooiste kledingstukken.

nordicdesign

Kledingkasten als scheidingswanden

Een kledingkast hoeft niet per se alleen maar gebruikt te worden om kleding in op te bergen. Dit meubel kan tevens dienen als een multifunctioneel onderdeel in de slaapkamer. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze combinatie van een kledingkast en een scheidingswand. Het deelt de ruimte op in twee delen, maar het biedt tegelijkertijd voldoende opbergruimte voor je kledingstukken.

scheidingswand kledingkast
home-designing

Kleurrijke kledingkasten

Saaie en neutraal gekleurde kledingkasten zijn verleden tijd. Op de onderstaande afbeelding zie je een kleurrijke kledingkast met prachtige details. Met zo’n kledingkast voeg je direct kleur toe aan de slaapkamer. Wil je het geheel wat rustiger maken? Combineer deze kledingkast dan met minimalistische meubels en accessoires.

Bron: HEMA

Kledingkasten als onderdeel van je interieur

Kledingkasten worden niet alleen gebruikt om kleding in op te bergen. Ze zijn echt een onderdeel van het interieur geworden. Het beste voorbeeld daarvan is de onderstaande kledingkast. Deze kast doet denken aan een prachtige display in een juwelierswinkel of een museum. Je kan je kledingstukken hiermee als het ware tentoonstellen. Het is tenslotte ook zonde om kledingstukken in een kast te verstoppen.

Na het zien van deze kledingkasten kun je vast niet wachten om zelf op zoek te gaan naar een unieke kledingkast!

Nog meer inspiratie voor de perfecte kledingkast:

Geschreven door Sanne, 23 jaar. Voor Sanne is de inrichting van een woning interessant doordat je er een persoonlijke en creatieve draai aan kan geven. Sanne kan urenlang op zoek zijn naar mooie boorbeelden van moderne en toch knusse interieurs.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Weg met die standaard kledingkast, ga voor een bijzonder exemplaar!
Sluiten