Bijzondere colorblocking in een compleet wit appartement

Het lijkt erop dat colorblocking een kleine rentree maakt. En dat vinden wij helemaal niet erg! Dit prachtige moderne appartement bewijst maar weer eens hoe je de look van het interieur compleet kunt veranderen door het in te vullen met vlakken van verschillende kleuren. Het appartement krijgt hierdoor niet alleen een unieke uitstraling, maar het oogt ook nog eens fris, ruimtelijk en eigenzinnig. Je moet het alleen wel durven…

In deze colorboost zetten we de mooiste interieurs bij elkaar en maakten er een handige kleurenkaart bij met roze, rood en koraal.

colorblocking

De basis van dit appartement is wit. Dat kan soms net iets te clean zijn, maar het interieur wordt minder steriel door de lichte houten vloer. Ook de verschillende kleuren komen hierdoor beter tot hun recht. In de keuken is zowel op de keukenkasten als op de muur een geel vlak geschilderd.

>> Colorboost: haal het zonnetje in huis met geel

colorblocking

Alle ruimtes hebben een eigen kleur. Naast de gele keuken heeft de woonkamer een blauwe muur, de home office heeft een vleugje rood en de slaapkamer is ge-colorblocked met groen. Omdat de indeling van het appartement open en ruimtelijk is, zie je bijna alle kleuren terug. Zoals bijvoorbeeld in de woonkamer, waar je vanaf bepaalde zichtlijnen niet alleen het blauw ziet, maar ook rood en geel.

>> Rustig en open interieur met véél kleur op 55 vierkante meter

colorblocking

De woonkamer is behoorlijk kleurrijk en dat komt mede door de grote boekenkast. In dit artikel gaven we je al eens de tip dat het omdraaien van de boeken zorgt voor een rustig interieur. Simpelweg omdat je dan tegen de witte en beige bladzijdes aankijkt. Maar in dit appartement is er juist voor gekozen om alle felgekleurde kaften kriskras door elkaar te zetten. En dat effect vinden we eigenlijk ook wel heel cool!

colorblocking

Als we één favoriete kamer mogen uitzoeken, dan is het zeker de slaapkamer. De combinatie van felgroen en roze is behoorlijk gedurfd, maar zeker geslaagd!

Vind je colorblocking iets too much, maar wil je wel graag meer kleur in je interieur brengen? In dit artikel geven we je negen simpele tips.

www.contemporist.com

Reageer op artikel:
Bijzondere colorblocking in een compleet wit appartement
Sluiten