Wauw! Deze bijzettafel heeft een onwijs stijlvol patroon op het blad

Bijzettafels zijn nooit overbodig. Ze kunnen naast de bank, in een hoekje, in de gang, waar je maar wilt. Als je van een sierlijke stijl houdt, dan is deze bijzettafel voor jou gemaakt. Wij zijn verliefd op dit leuke tafeltje van Dutchbone met een super stijlvol patroon.

Deze bijzettafel heeft iets weg van een vintage tafeltje, met sierlijke, gouden en bronzen details, zonder dat het kitscherig wordt.

Sierlijke bijzettafel

Bijzettafel met een super stijlvol patroon

Het leuke aan dit tafeltje is dat niet bij één stijl ingedeeld kan worden. Het kan heel goed passen bij barok vanwege het patroon, maar het kan ook heel mooi staan in een modern of vintage huis. Zelfs in een industrieel huis zou het niet misstaan. En laten we eerlijk zijn, een multifunctioneel bijzettafeltje is altijd handig!

Sierlijke bijzettafel

Het patroon is uitgesneden op een laagje messing dat bovenop het blad is gezet. Het tafeltje zelf is gemaakt van massief sheesham hout en is 40cm bij 50cm. Qua grootte is het dus ook perfect om naast je bed te zetten, en te gebruiken als stijlvol nachtkastje.

Kortom: het is een echte sfeermaker in je interieur. Zet er een paar leuke accessoires op, zoals kaarsen of een kleine plant, en je hebt een stijlvol hoekje in je kamer.

Sierlijke bijzettafel

De bijzettafel van Dutchbone is verkrijgbaar bij Homestock voor €139. Kijk op de site van Homestock voor meer informatie.

Nog meer leuke bijzettafels bekijken?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Wauw! Deze bijzettafel heeft een onwijs stijlvol patroon op het blad
Sluiten