Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 5 feb 2019

Bier drinken onder de douche wordt een eitje met deze siliconen bierblik houder

Een tijdje geleden hadden we het over de siliconen wijnglashouder voor onder de douche, die te koop was bij de Urban Outfitters. Vergeet de wijnglashouder, we hebben nu hét alternatief voor bierdrinkers: de siliconen bierblik houder.

Dé gadget die je nodig hebt als je wilt genieten van een blik bier tijdens het douchen. Want die situatie komt bijna dagelijks voor, niet waar? Grapje natuurlijk. Maar eerlijk is eerlijk, we vinden deze gadget van (opnieuw) de Urban Outfitters wél ontzettend grappig.

De bierhouder blijft plakken op elk willekeurig, glad object. Glas, een spiegel, een badkamertegel of marmer bijvoorbeeld. Het is ook gemakkelijk te verwijderen zonder vieze vlekken of restanten achter te laten, dus je kunt ‘m opplakken waar je wilt.

Onze favoriet is de donkerblauwe. Deze valt lekker op in de badkamer, die over het algemeen vaak wit zijn. Is blauw niet helemaal jouw kleur? Dan is er altijd nog een grijze variant beschikbaar.

De siliconen bierhouders zijn precies groot genoeg voor een blik bier. Maar eh, dat kan natuurlijk net zo goed een blik cola, fanta of elke andere willekeurige frisdrank zijn. Of gebruik ‘m voor flessen shampoo en conditioner die normaal altijd vallen. Wat jij wilt!

Hebben? Je shopt deze siliconen gadget dus bij de Urban Outfitters. Per stuk kosten de bierhouders $18.00.

Meer lezen over de badkamer?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bier drinken onder de douche wordt een eitje met deze siliconen bierblik houder
Sluiten