Interieur crush: dit is het ultieme bewaarsysteem voor sneakers

Ben jij een echte sneakerhead? Dan weet je dat er geen grotere ergernis is dan sneakers die verkleuren door de zon. Gelukkig maak je daar korte metten mee met het sneaker bewaarsysteem van Crep Protect. Het ULTIEME bewaarsysteem voor sneakers.

Die lelijke schoenendozen waar je je schoenen in mee naar huis neemt zijn natuurlijk niet heel erg stijlvol in je interieur. Maar je dierbare sneakers bewaren uit de doos, waar ze onder het stof komen te zitten en kunnen verkleuren door de zon? No way. 

Opbergsysteem voor je sneakers

Bewaarsysteem voor sneakers

Crep Protect heeft daarom een te gek bewaarsysteem voor je sneakers bedacht. Het zijn stijlvolle, strakke zwarte opbergdozen met een transparante klep aan de voorkant. Én wanden die zonlicht blokkeren. De opbergers hebben een magneetsluiting.

Ziet er strak uit in je interieur. Maar nu komt het: je kunt de dozen eindeloos aan elkaar vastklikken. Tot het plafond, of zelfs nóg hoger. In plaats van een gigantische boekenkast, kun je nu een gigantische sneakerwand in je huis bouwen… wow.

Kopen?

De opbergkratten van Crep Protect zijn voor ongeveer 38 euro online te koop via asos.com. Elk krat bestaat uit twee opbergdozen. Kijk voor meer info op crepprotect.com.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: dit is het ultieme bewaarsysteem voor sneakers
Sluiten