Verbouwen? Breng eerst een bezoekje aan Beurs Eigen Huis (+ win tickets!)

Ben je toe aan een nieuwe vloer, een nieuwe badkamer of wat dacht je van een heel nieuw huis? Dan is het slim om Beurs Eigen Huis te bezoeken. Op deze beurs draait het namelijk allemaal om wonen en verbouwen. Dé manier om wat zelfverzekerder aan de slag te gaan met je huis.

De voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis is van 6 t/m 8 maart en vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Deze editie staat in het teken van duurzaamheid. Hoe bouw je een duurzaam huis of hoe verduurzaam je je eigen huis? De focus ligt op groen en duurzaam, maar dat is echt niet het enige waarvoor je naar de beurs hoeft te komen. Ook reguliere (ver)bouwvragen zijn welkom.

Wat kan ik dan doen op Beurs Eigen Huis?

Op Beurs Eigen Huis kan je in de essentie al je prangende woonvragen stellen aan de aanwezige experts. En dan maakt het niet uit of het gaat over een nieuwe keuken, een dakkapel of een verbouwing van de tuin.

Maar je hoeft niet per se concrete plannen te hebben om de beurs te bezoeken. Er is ook genoeg ruimte om rustig rond te struinen en wooninspiratie op te doen. Ook zijn er sprekers aanwezig die zullen vertellen over hun specialisme. Bijvoorbeeld Albert Sprokholt die het zal hebben over het samenstellen van een nieuwe keuken of Estée Lasschuijt die gaat vertellen over steentrends in 2020. Interessant!

>Lees ook Toe aan iets nieuws? Zo verander je de accentkleur van jouw woonkamer

Winnen!

En goed nieuws; wij geven namelijk 10 x 2 kaarten weg voor de Beurs Eigen Huis! Jij kunt dus deze kaartjes winnen en je klus-buddy meenemen.

Hoe maak je kans? Mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Beurs Eigen Huis’ en vertel ons waarom jij deze kaartjes wil winnen. Meedoen kan tot vrijdag 21 februari. Op die dag nemen wij ook contact op met de winnaars over de tickets.

Wil je alvast wat handige tips voor het verbouwen van je huis?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Verbouwen? Breng eerst een bezoekje aan Beurs Eigen Huis (+ win tickets!)
Sluiten