Best of 2016: de mooiste Scandinavische binnenkijkers

Het einde van 2016 is alweer in zicht! Tijd voor ons om de balans op te maken. En dat was nog knap lastig, want 2016 was design-wise een goed jaar. Maar het is gelukt. In aanloop naar de laatste feestelijke dag van het jaar maken wij lijstjes met alle hoogtepunten van 2016. Vandaag zetten we de mooiste Scandinavische binnenkijkers op een rijtje!

Wij zijn absoluut fan van de Scandivische interieurs en deze binnenkijkers schrijven we dan ook altijd met veel plezier. De prachtige witte en rustige basis gecombineerd met echte design items zijn echt favoriet! Ieder huis zit dan ook weer bomvol inspiratie en wij hebben de zeven mooiste binnenkijkers van afgelopen jaar voor jullie bij elkaar gezet.

Een appartement vol inspiratie voor styling

Zoals we al zeiden zijn Scandinavische interieurs een bron van inspiratie. Dit prachtige appartement is daar een heel goed voorbeeld van. Het zit namelijk vol praktische en stijlvolle oplossingen voor een compact huis!

Scandinavisch met een vleugje Engels

Het interieur van dit huis in Götenborg is een mix van Scandinavisch design en een vleugje Engels. Met veel mooie prints en vintage meubelen zouden wij er het liefst vandaag nog gaan wonen!

Een twist van klassieke en moderne elementen

Wij houden er van wanneer bewoners hun eigen smaak volgen, en er dus meerdere interieurstijlen samenkomen in één huis. De bewoners van dit huis wisten de klassieke elementen zoals de sierlijsten te mixen met modern design. En dat levert natuurlijk prachtige beelden op!

Scandinavisch design gecombineerd met barok

Deze interieurcombinatie hadden we nog nooit eerder gezien in een huis: Scandinavisch met barok. Dit interieur is dan ook het absolute bewijs dat je je huis moet inrichten en stylen zoals jíj het mooi vindt, ongeacht welke stijl je hebt.

Prachtige ensuite deuren staan centraal

Dit huis heeft één absolute eyecatcher: de houten ensuite deuren. Deze geven het huis meteen karakter en sfeer. Verder heeft het appartement een licht kleurenpalet waardoor de ruimte lekker fris en ruim oogt. Wauw!

Een schuin plafond staat niets in de weg

Heb jij thuis ook veel schuine plafonds die lastig te stylen zijn? Dit Scandinavische huis laat ons zien hoe je die schuine wanden en kleine nissen erg leuk kunt stylen. En extra pluspunt is de prachtige, jaloersmakende keuken!

Een appartement met droomspiegel

Ook dit Scandinavische appartement hoor in het rijtje van de best of 2016 thuis. Wij zijn helemaal fan van de prachtige gouden spiegel die in de woonkamer staat!

Dit was alweer het rijtje van de mooiste Scandinavische binnenkijkers. Ben je benieuwd naar de mooiste interieurs waar we zelf een reportage over maakten? Ook die werden verzameld in de best of 2016: de mooiste binnenkijkers.

Reageer op artikel:
Best of 2016: de mooiste Scandinavische binnenkijkers
Sluiten