Joëlle Kraaij
Joëlle Kraaij Wooninspiratie 30 dec 2016

Best of 2016: de meest inspirerende moodboards

Het einde van 2016 is alweer in zicht! Tijd voor ons om de balans op te maken. En dat was nog knap lastig, want 2016 was design-wise een goed jaar. Maar het is gelukt. In aanloop naar de laatste feestelijke dag van het jaar maken wij lijstjes met alle hoogtepunten van 2016. Met vandaag: de meest inspirerende moodboards!

“Één beeld zegt meer dan duizend woorden” wordt wel eens gezegd. Wij van de Roomed redactie zijn het daar absoluut mee eens. Daarom maken we iedere week een moodboard om jullie te inspireren en de mooiste trends te laten zien. Ben je alvast benieuwd naar het moodboard met de trends van 2017? Deze kun je hier bekijken.

HERE COMES THE SUMMER: JE INTERIEUR IN IBIZA STYLE

Een van de trends die we al jaren zien en die nog steeds erg populair is: Ibiza style. Deze stijl geeft je het gevoel altijd op vakantie te zijn. Even naar dit moodboard staren kan dan ook helemaal geen kwaad…

AUSTRALIAN SURF!

Wil je de vakantie sfeer nog iets verder doortrekken? Ga dan voor Australian surf, een interieur vol frisse kleuren en een beach look. Zo waan je je de hele dag op het strand en kun je compleet ontspannen!

EEN EXOTISCHE VIBE MET ROTAN

Een andere trend die in 2016 erg populair was, was de exotische vibe. Hierbij moet je denken aan vele natuurlijk materialen zoals rotan of riet en exotische planten die worden gemixt voor een fijne sfeer. Welkom in de jungle!

RECHT TOE, RECHT AAN MET HET PERFECTE GRID

Een perfecte grid vind je niet alleen op je Instagram-account, maar ook op veel plekken in je interieur. Dit moodboard laat zien dat je het veel vaker tegenkomt dan je in eerste instantie zou denken!

EEN VLEUGJE ROZE VELOURS IN JE INTERIEUR

Als er één materiaal is wat we veel hebben gezien het afgelopen jaar, is het wel velours. Dit moodboard is met roze velours, maar we maakten er ook een met blauw én met groen en oranje. Genoeg inspiratie dus!

MAROKKAANSE INVLOEDEN IN HET INTERIEUR

Kenmerkend voor Marokkaanse invloeden in je interieur? Denk aan fel gekleurde prints, fijne stoffen en prachtige zilveren lantaarns. Benieuwd naar de stijl? Bekijk dan snel het moodboard voor inspiratie.

EEN BRONZEN TOUCH IN HUIS VOOR EEN CHIQUE LOOK

Ook de metallics waren dit jaar niet weg te denken uit ons interieur. Waar we het jaar begonnen met koperkleurige items zijn we later dit jaar overgestapt op bronzen en gouden details. Door metallics in je interieur toe te voegen creëer je een luxe en elegante look. En het fijne is, dat het in bijna ieder interieur past!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Best of 2016: de meest inspirerende moodboards
Sluiten