Best of 2016: de leukste Roomed video’s

Het einde van 2016 is alweer in zicht! Tijd voor ons om de balans op te maken. En dat was nog knap lastig, want 2016 was design-wise een goed jaar. Maar het is gelukt. In aanloop naar de laatste feestelijke dag van het jaar maken wij lijstjes met alle hoogtepunten van 2016. Vandaag: de leukste video’s!

Afgelopen jaar hebben we heel wat video’s gemaakt: van hacks en DIY’s tot heerlijke binnenkijkers!

Het huis van Maaike en Julien (van Gevonden op Marktplaats)

Dit is toch wel onze favoriete binnenkijker. Niet alleen omdat Maaike en Julien een fantastisch interieur hebben, maar ook omdat het zo fijn is om in gesprek te gaan met twee héle inspirerende mensen. Hun interieur is een mix van tweedehands objecten en veel planten. Daarnaast kozen Maaike en Julien voor een stylish kleurenpalet met veel zwart, groen en roze.

DIY: een moderne plantenstandaard

Een soortgelijke plantenstandaard kwam team Roomed een keer tegen op Pinterest. En meteen dachten we: dat kunnen we ook zelf maken! Het resultaat van deze DIY staat nog steeds te pronken op ons bureau.

Een kijkje in het huis van Hans en Vera van Brainy Days

Vera inspireert ons elke maand met de leukste items uit haar webshop en goede styling tips. Het was dus ook de hoogste tijd dat we eens een bezoekje brachten aan haar te gekke huisje in Amsterdam. Hoe leuk is dat mintgroene kastje?

Het Grofvuil Project aflevering 3: Jochum

In 2016 startten we een nieuwe video serie: Het Grofvuil Project. Wij vroegen zes bekenden en onbekenden om met spullen die zij bij het grofvuil vonden een nieuw ontwerp te maken. Budget? Vijftien euro. Jochum is meubelontwerper en maakte een te gekke tafel slash lamp. Daarnaast vroegen we ook mensen die niet per se thuis waren in het hele DIY gebeuren. En tóch waren alle eindresultaten super leuk! Check hier de andere vijf video’s.

Binnenkijken bij Nick van Aalst van Hutspot

Hutspot is onze favoriete spot als we zoek zijn naar een leuk cadeautje of bijzonder item. En deze winkel is ook een goede plek om gewoon een rond te lopen om inspiratie op te doen! Wij gingen op bezoek bij Nick van Aalst, een van de oprichters van Hutspot.

Het Amsterdamse grachtenpand van een sieradenontwerpster

Last but not least: het prachtige appartement van ontwerpster en styliste Anna Eva Brink. Haar hele interieur klopt tot in de kleinste details. Ons favoriete onderdeel? De prachtige keuken met gaspitten ín het marmeren blad. Wauw..

Abonneer je op ons Youtube kanaal, zodat je in 2017 geen video meer mist! Benieuwd naar ons favoriete binnenkijkers van het afgelopen jaar? Die bekijk je hier.

Reageer op artikel:
Best of 2016: de leukste Roomed video’s
Sluiten