Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 23 december 2017

Best of 2017: dit zijn de handigste en leukste interieurtips

Het einde van 2017 is alweer in zicht! Tijd voor ons om de balans op te maken. En dat was nog knap lastig, want in 2017 hebben we onwijs veel toffe momenten gehad. Maar het is gelukt. In aanloop naar de laatste feestelijke dag van het jaar maken wij lijstjes met alle hoogtepunten van 2017. Deze editie: de handigste en leukste interieurtips.

Sluit het jaar af met een flinke dosis interieurinspiratie!

Refinery

Deze 6 planten kun je onmogelijk dood laten gaan

Nou ja.. bijna dan! Wat is een betere plantentip dan een rijtje van kanjers die een plekje in je huis overleven, zelfs als je geen groene vingers hebt?

My Domaine

7x slimme tips voor de kleine slaapkamer

Hoe graag we ook allemaal zouden willen slapen in een kings suite – helaas is dat in de meeste huizen slechts een ontastbare droom. Maar ach, klein is fijn! Daarom hebben we een aantal handige tips voor jou op een rij gezet, om het meeste uit jouw kleine slaapkamer te halen. Check ze hier.

Fantastic Frank

5x de beste gratis interieur apps

Is het tijd voor een make-over? Wij hebben vijf gratis apps voor jou verzameld, waarmee jij een duidelijk inzicht krijgt van wat wel en niet werkt voor jouw interieur.

Design Sponge

7x oplossingen voor de smalle ruimte tussen bank en muur

Blijkbaar een struggle voor velen: want dit was een van onze best gelezen artikelen van het afgelopen jaar. Weet je niet goed wat je moet doen met de smalle ruimte tussen de bank en de muur? Wij hebben zeven oplossingen voor je!

Innerstadt

Een lesje kleuren kiezen: houd je interieur in balans met de 10/30/60-regel

Het kiezen van het juiste kleurenpalet van je interieur kan lastig zijn. Hoeveel kleuren kun je gebruiken zonder dat het teveel wordt? En welke tinten matchen wel of niet? Die laatste vraag kun je gemakkelijk zelf beantwoorden met behulp van de kleurencirkel (hier lees je alles over de juiste kleuren kiezen). Heb je een selectie gemaakt? Mooi. Met de 60/30/10-regel wordt de styling een eitje.

Van het kastje naar de muur

Handige tips om een lange en smalle woonkamer in te richten

Benieuwd hoe? Lees hier onze tips. Of haal inspiratie uit dit eclectische appartement.

Wij wensen je alvast een goed en inspiratievol 2018!

Reageer op artikel:
Best of 2017: dit zijn de handigste en leukste interieurtips
Sluiten