Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 27 dec 2016

Best of 2016: dit zijn de handigste interieur tips

Het einde van 2016 is alweer in zicht! Tijd voor ons om de balans op te maken. En dat was nog knap lastig, want 2016 was design-wise een goed jaar. Maar het is gelukt. In aanloop naar de laatste feestelijke dag van het jaar maken wij lijstjes met alle hoogtepunten van 2016. Vandaag delen we de handigste interieur tips met je!

We komen op de redactie van Roomed dagelijks de mooiste huizen, prachtige merken en leukste nieuwe collecties tegen. Deze stroom aan inspiratie zorgt er voor dat we ten eerste heel hebberig worden en ten tweede een heleboel leren! Deze tips delen we natuurlijk graag met jullie, en in dit artikel vind je de absolute toppers van afgelopen jaar. Enjoy!

Zo kies je de juiste kleur op de muur

Misschien wel de belangrijkste beslissing als je gaat verbouwen of een nieuwe woning hebt: welke kleur verf gaat er op de muur? No worries, wij deelden deze handige tips over de werking van verschillende kleuren en een compleet stappenplan over hoe je tot de juiste keuze komt.

Bron: Tuinflora

4 kamerplanten die je beter in huis kunt halen dan een cactus

De cactus is razend populair. Dat snappen we best, de plant is immers makkelijk te verzorgen, betaalbaar en hij staat leuk in je interieur. Toch inspireren we je graag met wat andere alternatieven, omdat je de plant inmiddels wel echt óveral te vinden is. Je checkt ze hier!

Bron: Bxx lght

Zo voorkom je de clichés op het gebied van quotes in je interieur

Quotes in je interieur zijn hartstikke stylish, maar na de zoveelste ‘Home is where the heart is’ op de muur vonden wij het tijd voor iets nieuws. In dit artikel delen we de do’s en don’ts op het gebied van quotes!

3 stijlvolle alternatieven voor ‘de kledingstoel’

Een welbekend fenomeen bij veel mensen: de overvolle kledingstoel. Een enkel moment van kledingcrisis kan er voor zorgen dat er opeens minstens tien verschillende outfits in een grote berg op je slaapkamerstoel liggen die het allemaal ‘nét niet’ zijn geworden. Dit kan anders! Bekijk hier drie stijlvolle alternatieven.

Interieurfotografie met je smartphone: zo maak je foto’s ‘Instagram-ready’

Als echte interieur liefhebber ziet jouw huis er natuurlijk helemaal Instagram waardig uit. Maar hoe zorg je dat jouw huis er op je foto’s net zo stijlvol (of misschien zelfs beter) uitziet dan in het echt? Wij geven je handige tips over het aanpassen van je foto’s en delen handige tools die je daarvoor kunt gebruiken. Lees ze hier!

4x tips voor het schoonmaken én houden van je glazen douchedeur

Supermooi, maar ietsje minder praktisch: een glazen douchedeur. Door dagelijks contact met water in combinatie met het doorziende glas zie je nou eenmaal snel vlekken en spetters. Geen paniek, wij stelden een handig lijstje met tips samen die je helpen om je glazen douchedeur schoon te maken, en ook schoon te houden.

Zo overwin je de struggles van een schuin plafond

Het kan een lastige klus zijn: een ruimte inrichten met een schuin plafond. Toch zijn er een aantal handige manieren die er voor zorgen dat dit kinderspel wordt. Lees ze hier!

Geniet van de laatste daagjes van 2016, en we wensen je alvast een héél goed 2017!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Best of 2016: dit zijn de handigste interieur tips
Sluiten