Maartje Wieling
Maartje Wieling Spots 23 dec 2016

Best of 2016: de leukste city guides

Het einde van 2016 is alweer in zicht! Tijd voor ons om de balans op te maken. En dat was nog knap lastig, want 2016 was design-wise een goed jaar. Maar het is gelukt. In aanloop naar de laatste feestelijke dag van het jaar maken wij lijstjes met alle hoogtepunten van 2016. Vandaag de editie met onze allerleukste city guides!

Het liefst gaan we er zo vaak mogelijk op uit. Voor onze binnenkijkers, maar ook om de allerleukste spots in mooie steden met jullie te kunnen delen. We blikken terug op 2016 en zetten voor jou onze leukste tripjes op een rijtje. Enjoy!

Kopenhagen

In augustus maakte Roomed een tripje naar Kopenhagen, ook wel dé designstad genoemd. Hier deden we natuurlijk uitgebreid verslag van in een artikel vol met must-visits en fijne tips! Dus ga jij binnenkort naar Kopenhagen? Check hier wat je absoluut wel, maar ook misschien juist niet moet bezoeken.

Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat

Ik ging erop uit in één van mijn favoriete buurten in Amsterdam: de Haarlemmerbuurt. En dan doel ik dus eigenlijk op de Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat. Deze straten zitten vol met leuke boetiekjes en concept stores, allemaal met een eigen twist. Perfect voor de interieur liefhebber! Ik maakte een fijne opsomming van mijn absolute favorieten, je checkt ze hier.

Groningen

We brachten een bezoekje aan het hoge Noorden en kwamen erachter dat het daar vol zit met leuke spots die je moet bezoeken! Van koffietentjes tot schattige boetiekjes; Groningen heeft het allemaal. Vandaar dat deze studentenstad absoluut een plekje verdiend in ons lijstje met favoriete city guides. Check het volledige artikel hier!

Boedapest

Voordat ik bij Roomed terecht kwam heb ik een half jaar in Boedapest gewoond. Boedapest? Ja Boedapest, daar móét je dus echt heen. Een half jaar is voor mij meer dan genoeg tijd geweest om een flinke lijst favorieten op te bouwen… In dit artikel deel ik mijn favoriete koffietentjes, bars, markten en andere tips!

Bron: Al Fresco

Milaan

Roomed bezocht Milaan tijdens de designweek en deed daar uitgebreid verslag over. Tijdens dit fijne tripje naar Italië werden natuurlijk ook de nodige hotspots buiten het event bezocht, en zo werd onze city guide van Milaan geboren! Check alle leuke plekken hier.

Nijmegen

Roomed bezocht Nijmegen en ging daar op zoek naar de allerleukste spots: van concept stores tot mooi ingerichte hotelbars die gezien moet hebben. We hebben er maar liefst zeven voor je op een rij gezet! Check it out.

Dat was een heerlijk jaar vol fijne city guides. Wij zeggen: op naar 2017!

Reageer op artikel:
Best of 2016: de leukste city guides
Sluiten