Florence
Florence Diy 8 oktober 2014

Belgium’s finest: ‘Oh! Mail!’ laat de designer in je los!

We mogen haar stiekem half Belg noemen, want ze woont inmiddels al meer dan tien jaar in België. De super enthousiaste en getalenteerde Merel Baeten houdt van het Bourgondische leven, is altijd op zoek naar de nieuwste hotspots, is gek van interieur en net als wij houdt ze niet van regen, hypocrisie en koude koffie. Met een passie voor schrijven, interesse in nieuwe media, een huge crush on lifestyle, interior, fashion en trends en daarnaast haar talrijke creatieve uitspattingen helpt zij met Studio Birdy verschillende ondernemingen bij het inzetten van sociale media. En nu schrijft ze iedere twee weken in de rubriek ‘Belgium’s finest’ over alles wat we moeten weten, zien en ervaren bij onze zuiderburen, want wij rijden maar wat graag voor een weekend weg die kant op.


Elke maand een verrassingspakketje op je deurmat waarmee je zélf aan de slag kan, dat is ‘Oh! Mail!’ Een maandelijks doe-het-zelf interieurideetje om te verwezenlijken. Eenvoudig, origineel en met een belonend resultaat. Met ‘Oh! Mail!’ komt de creatieveling in je naar boven, maar dan wel met al het materiaal en een gedetailleerde uitleg waarmee je direct aan de slag kunt. Oh! Mail? Oh! Leuk!

Creatief koppel

Geen liefdeskoppel, wél een creatief koppel, dat zijn Noémie en Bert uit Brussel, de bedenkers en oprichters van ‘Oh! Mail!’. Bert zorgt voor alle praktische zaken en Noémie is het creatieve brein achter dit concept. Zij bedenkt alle doe-het-zelf pleziertjes en dat kun je ook zien op haar leuke blog en Pinterest borden waar ze nog veel meer toffe DIY projectjes deelt.

Vilt, canvas, beton en meer…

’Oh! Mail’ is nog maar net van start gegaan en de vorige pakketjes waren al een groot succes. Zo zijn de gepersonaliseerde canvas totebags, de theelichthouders van beton en de vilten mandjes de deuren uit gevlogen. Wil je er eentje nabestellen? Dat kan! En benieuwd wat nog gaat komen? Neem dan snel een kijkje op hun website.

Maandelijks of los te bestellen

Een abonnement op ‘Oh! Mail!’ kun je voor 3,6 of 12 maanden nemen. Klik hier voor de prijzen. Als je nog niet zeker bent of het helemaal iets voor jou is, dan kun je elk pakketje ook achteraf bestellen. De pakketjes worden naar België, Nederland en Frankrijk verzonden, voor de laatste 2 geldt een meerprijs van 3,99 euro per pakketje.

ohmail.be

Reageer op artikel:
Belgium’s finest: ‘Oh! Mail!’ laat de designer in je los!
Sluiten