admin
admin Wooninspiratie 12 jan 2018

Beleef de minimalistische droom in dit low budget ecohuisje in Vietnam

Is hem aardig gelukt. Het huis kost nog geen 3.000 euro en beschikt over niets meer dan een toilet, houtkacheltje, inklapbaar bed en airco op zonne-energie. Dat laatste is geen overbodige luxe in Vietnam. Het Forest House, zoals de architect zijn tiny house noemt, is gebouwd van duurzaam hout. Bonus: een jacuzzi van natuursteen in de ‘tuin‘.

Dit artikel verscheen eerder op Bedrock, waar je ook alles kunt lezen over een ecologisch minidorpje met tiny houses (slechts een half uur van Amsterdam).

Het minimalistische huisje is gelegen in een bosrijk gebied in het noorden van Vietnam, op rijafstand van de hoofdstad Hanoi. Dankzij de glazen wand word je wakker door het daglicht en heb je een prachtig uitzicht op de groene en vogelrijke omgeving.

Inspiratie

“Mijn doel met de Forest House is om particulieren en projectontwikkelaars te inspireren. Veel meer mensen zouden eens een minimalistisch leven moeten ervaren, al is het maar tijdelijk”, zegt de architect op zijn Facebookpagina. Op dit moment is hij bezig om meer van dit soort huisjes te bouwen voor de verhuur.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Beleef de minimalistische droom in dit low budget ecohuisje in Vietnam
Sluiten