Dit beige interieur geeft je dat rustgevende strandgevoel

Om het strandgevoel in huis te halen, hoef je niet per se voor een nautisch thema te kiezen. Door het gebruik van aardetinten en natuurlijke materialen, kom je ook helemaal tot rust zónder een Bretonse streep en zand tussen je tenen. Dit beige interieur laat je zien hoe.

Psst: dit huis vind je vast ook mooi!

Zie je al wat we bedoelen? De combinatie van blank hout, beige, okergeel en grijs zorgt voor een rustig ensemble en maakt van jouw huis een thuis. Simpele vormen en duurzame materialen zijn een gouden match als je je interieur meer sfeer wil geven, zonder al te veel poespas en drukte.

Steal the look: het knoopkussen koop je onder andere hier, of maak je zelf met deze – niet al te moeilijke – DIY!

Ook qua decoratie kun je het best zo minimalistisch mogelijk denken. Ga wederom voor natuurlijke materialen en een rustig kleurenpalet. Boeken en Scandinavische magazines zoals Kinfolk zijn altijd een goede keus. En om het strandgevoel extra te benadrukken, kun je natuurlijk ook een aantal mooie stenen en schelpen neerleggen. Maar ook zelfs zoiets simpels als houten blokjes oogt erg stijlvol, zoals je ziet.

Er is meer

Neemt het rustgevende gevoel je al langzaam over? Bekijk dan op je gemakje nog even de rest van het interieur. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Spice it up!

Mag wat jou betreft deze fijne basis nog wel een dosis pit gebruiken? Zó maak je een een interieur met een nude kleurenpalet spannend.

Fantastic Frank

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit beige interieur geeft je dat rustgevende strandgevoel
Sluiten