Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 3 okt 2018

Zo fijn: dit beige interieur straalt een en al warmte uit

Bij ‘een beige interieur’ worden we niet bepaald enthousiast. Beige is immers niet de meest spannende kleur ooit. Maar daar komen we graag op terug na het zien van dit prachtige appartement, waar de kleur beige júíst ontzettend mooi en warm staat. Niet overtuigd? Bekijk deze foto’s dan maar eens.

Wedden dat je de kleur dan ook in je interieur gaat verwerken?

beige interieur
beige interieur

Het zonlicht dat door de beige gordijnen schijnt lijkt wel extra warm aan te voelen. Deze kleur in combinatie met de lichte vloer, wij staan er helemaal achter. Het beige komt nog eens extra naar voren omdat er geen gebruik gemaakt is van andere accentkleuren. Alleen wit en grijs. Een typisch gevalletje van less is more, als je het ons vraagt.

beige interieur

Het betonnen tafeltje is iets waar wij heel gelukkig van worden. Dat maakt dit Scandinavische interieur toch net even wat stoerder. En ook helemaal hip op dit moment: hangende lampjes. Een tikkie industrieel, maar ze misstaan niet in dit appartement.

beige interieur

Hallo mooie slaapkamer! In plaats van een normale slaapkamerdeur die je in 99% van de huishoudens ziet, is er gekozen voor een prachtige glazen deur. Zoals je ziet is de slaapkamer niet groot, maar door het gebruik van glas valt dit een stuk minder op. En heb je even geen zin in glurende oogjes als je in bed ligt? Dan schuif je gewoon de gordijnen dicht.

beige interieur

Ook de slaapkamer is mooi ingericht. Niet te veel poespas en kleur, maar juist een rustige uitstraling. Wat trouwens echt next level is, is dat zelfs de kaften van de boeken prachtig in het interieur passen. Daar is over nagedacht!

beige interieur
beige interieur
beige interieur

Ook in de keuken zijn er prachtige details te vinden. Zonder heftige kleuren, uiteraard. Zo heeft een kleurrijke bos bloemen plaats gemaakt voor een bos stro, dat er door zijn eenvoud toch heel mooi en bijzonder uitziet. Het idee om items als een schaar op te hangen aan een rails vinden we overigens ook erg origineel. En handig, want zo heb je sommige stijlvolle items altijd bij de hand.

Fan geworden van een rustig, beige interieur?

Bron: fantasticfrank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo fijn: dit beige interieur straalt een en al warmte uit
Sluiten