Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Binnenkijken 15 mrt 2019

Dit beige interieur heeft een balkon waar je nooit meer weg wilt

Een beige bed, een beige muur, een beige bruine keuken, beige gordijnen. Klinkt alles misschien iets te beige voor je? Wacht maar tot je dit huis ziet. Het Scandinavische interieur van dit huis zit vol beige meubels en accessoires en dat oogt misschien wat saai, maar je wordt er wel lekker rustig van.

Mooi beige is niet lelijk, en dat mag gezegd worden. Combineer de kleur met zwarte en witte elementen om wat meer power aan het geheel te geven en

beige woonkamer
gallery wall
beige muur

Het is beige

Als je van rustig en lichtbruin of beige houdt, is dit interieur echt iets voor jou. De kleur komt overal in terug, maar steeds in een net iets andere tint. Wat ervoor zorgt dat alles goed bij elkaar past, maar niet eentonig wordt.

En als je dacht dat slechts één muur beige zou zijn, heb je het mis. De hele ruimte heeft een beige kleur op de muur en dat staat – in combinatie met de witte, chique plinten – prachtig, al zeg ik het zelf.

keuken met beige tafel en keukenblad
eettafel

Bruin beige keuken

Ook  in de keuken is de beige stijl volledig doorgetrokken, wat zorgt voor een natuurlijk en rustig totaalplaatje. De houten stoelen en eettafel passen prachtig bij de bruine keuken. Er zijn weinig accessoires wat maakt dat je tot rust komt in huis – en is dat niet exact waar een thuis voor bedoeld is?

Ook zorgen de tinten ervoor dat het interieur een natuurlijke en minimalistische uitstraling heeft. Less is zeker weten more.

spiegel in gang
beige slaapkamer

Spiegel als eyecatcher

Via de gang – die dan weer spierwit is – vind je je weg naar de slaapkamer – die juist weer beige is. Eén ding kan je niet ontgaan: de gigantische spiegel met prachtige omlijsting. Wat. Een. Pareltje. Een bewuste keuze om de gang verder wit te laten, zodat de spiegel meer tot zijn recht komt. En terecht.

De slaapkamer oogt nog rustiger dan de woonkamer, door de beige tinten. Het is een plek waar je eigenlijk direct in bed wilt gaan liggen en je ogen wilt sluiten. Ideaal, want dat is exact wat het effect van een slaapkamer hoort te zijn.

kinderkamer

Ook de kinderkamer is door de kleur vrij rustig, maar door de speelse items is het toch echt een kinderkamer.

balkon
balkon

De verrassing van het huis: het balkon

En dan komen we bij de verrassing van het hele huis uit: het fijne balkon waar je de hele avond wilt uitzitten. De planten, lichtjes en fijne banken geven een boho touch aan het balkon. We like it!

Krijg je geen genoeg van beige?

Bron: Stadsdhem.se

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit beige interieur heeft een balkon waar je nooit meer weg wilt
Sluiten