Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 22 jul 2018

Het bewijs: een beige interieur is helemaal niet saai en oubollig

Even eerlijk: bij de kleur beige krijgen we allemaal de kriebels. Een beige interieur klinkt als een geitenwollensokken interieur, toch? De bewoners van dit stijlvolle appartement bewijzen het tegendeel. Je kunt een Scandinavische woonstijl blijkbaar perfect combineren met de kleur beige. Wij stonden er versteld van!

Kijk maar naar de woonkamer: we zien beige schilderijen, een beige stoel en beige kussens, zonder dat het interieur oubollig wordt.

beige interieur
beige interieur
beige interieur

In dit geval is less is more duidelijk het belangrijkste geweest wat de bewoners in hun achterhoofd gehouden hebben. Een interieur met een volledig beige wand was waarschijnlijk niet mooi geweest, maar de beige details staan ontzettend goed in het cleane interieur.

We zijn ook fan van de grote zwarte plank waar kleine plankjes op getimmerd zijn. Zo krijg je in één klap de kans om fotolijstjes, boeken en posters tentoon te stellen zonder dat je extra gaten in de muur hoeft te boren. Heel slim bedacht! Net zoals dat het loze hoekje in de woonkamer is gecoverd met een grote plant. Heel slim, heel slim.

beige interieur
beige interieur

Door de tegels lijkt de keuken misschien wat ouderwets, maar stel je eens voor dat deze keuken, we zeggen maar iets, zwarte metrotegels had. Een wereld van een verschil, niet? De keuken is misschien niet de grootste, maar er is wel genoeg werkruimte om de lekkerste gerechten te maken. En oh ja, we zijn verliefd op het halfronde raam.

beige interieur

Zo zie je maar weer: een eethoek hoeft niet groot te zijn. Met een vierkante tafel heb je al ruimte voor drie personen (mits je tafel tegen de muur aan staat). Leuk de tafel op met wat accessoires, en jouw eettafel is helemaal ready to use.

beige interieur
beige interieur

Well hello there, mooie slaapkamer. Ook hier wordt het beige interieur doorgetrokken door het dekbedovertrek en het bijzondere kunstwerk. De bloemen in de hoek van de kamer geven de slaapkamer een romantische feeling.

beige interieur

Let even op de details: in plaats van standaard handvatten heeft deze kist prachtige leren flapjes. Het geeft de slaapkamer net iets meer charme. Vinden we leuk.

Nog meer lezen over de kleur beige:

De leukste interieur crushes, talloze hacks en een eindeloze bron aan inspiratie. Rechtstreeks in je inbox. Meld je aan voor de Roomed Inspiratieboost.
[mc4wp_form id=”245779″]

Bron: stadshem

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het bewijs: een beige interieur is helemaal niet saai en oubollig
Sluiten