Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Trends 10 sep 2021

De eerste kleur van het jaar 2022 is bekend (en we delen ‘m hier!)

Het duurt nog zo’n vier maanden tot het officieel 2022 is, maar dat betekent niet dat we ons nog niet bezig kunnen houden met de trends van volgend jaar. Langzaam worden er weer verschillende kleuren van het jaar bekend gemaakt, en we delen ze allemaal.

De eerste die we met jullie is de Kleur van het jaar 2022 van verfmerk Behr. In Nederland is het niet makkelijk om aan die verf te komen, maar het is natuurlijk wel mogelijk om inspiratie uit dit nieuws te halen en bij andere verfmerken naar een zelfde kleur te zoeken. Of laat ‘m mengen bij je favoriete verfwinkel.

Berh introduceert Breezeway als de kleur van het jaar 2022 👇🏼

Kleur van het jaar 2022 van Behr

Breezeway is een lichte, frisse kleur die je op verschillende manieren in je interieur kunt toepassen. In de video hieronder zie je goed welke relaxte sfeer deze kleur met zich meebrengt.

Frisse, veelzijdige kleur

Behr deelt zelf op de website “Breezeway naturally harmonizes with shades of white, gray and natural wood tones for effortless style in any room.”

Dat de kleur toepasbaar is in verschillende ruimtes van het huis, daar staan wij helemaal achter. Zo zien we deze zeegroene kleur graag terug in een spa-badkamer, maar misstaat ‘ie ook zeker niet in een gezellige familiekeuken. Of wat dacht je van een frisse look in jouw thuiskantoor, gecombineerd met een paar groene planten? Swipe in de afbeelding hieronder voor meer ideeën.

Meer kleurtrends van Behr

Twee jaar geleden kozen de experts van Behr overigens ook al voor een groentint als kleur van het jaar. Toen gingen we wel meer richting de olijfgroen, met de kleur “Back to Nature”. Je leest er hier meer over, als je graag een opfrisser wilt.

5 opvallende trendkleuren waar je een statement mee maakt in huis

kleur van het jaar 2022 behr
Bron: Roomed, via Behr

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Behr

Reageer op artikel:
De eerste kleur van het jaar 2022 is bekend (en we delen ‘m hier!)
Sluiten