Merve Ozturk
Merve Ozturk Trends 6 nov 2020

Dit wil je: geef je muren een upgrade met de behangtrend living walls

Het maakt niet uit of je nou een groot of klein huis hebt, gekleurde muren kunnen veel toevoegen aan jouw interieur. Door alleen al leuk behang te gebruiken kun je een te gekke statement maken in huis. Weelderige bladeren, rijke texturen en een vleugje tropisch: dít zijn de kenmerken voor de botanische najaarssfeer.

Arte, een gepassioneerd designmerk én fabrikant van muurbekleding, komt net op het juiste moment met de behangtrend living walls waarmee jouw interieur direct veel meer karakter krijgt. De onderneming is al sinds 1981 actief, waarbij de muurbekledingen van het bedrijf de muren sieren van meer dan 80 landen.

Wij hebben de mooiste voor je op een rijtje gezet zodat jij straks ook oogverblindende muren in huis hebt.

4x het mooiste behang van de behangtrend living walls

Behangtrend living walls
Bron: King George

1. Selva Abanico behang

De waaiervorm van de pandanbladeren zorgt voor een subtiele ‘collage-look’. Het uitgesproken dessin zorgt voor extra diepte en contrast. Omdat de pandanbladeren verticaal staan lijkt het plafond zelfs hoger dat ‘ie eigenlijk is. Zonder woonaccessoires of planten voel je je dankzij het Abanico Arte toch net in een oerwoud.

Jungle behang living walls
Bron: King George

2. Expedition Silk Road Garden behang

Dit is pas een eyecatcher in je interieur. We zien een levensechte jungle met een prachtige Bengaalse tijger. De bedrukking heeft een natuurlijke look, in combinatie met een subtiele, gouden ondergrond. Wij zouden het Silk Road Garden behang op één muur bevestigen zodat je interieur niet te chaotisch wordt.

Side-note: dit decor is verkrijgbaar met of zonder Bengaalse tijger in het motief.

behang blauw
Bron: King George

3. Kami Koi behang

Kami neemt je mee op ontdekkingsreis naar het verre Oosten. Waar elegantie, balans en verfijning centraal staan. Dit tafereel van een Japanse vijver ziet er enorm rustgevend uit. Het textiel met zijdelook staat voor elegantie en verfijning. Kami Koi behang maakt ongetwijfeld een statement in jouw interieur met zijn prachtige kleuren.

Behangtrend living walls
Bron: King George

4. Essentials Palmera behang

Het Essentials Palmera behang valt wederom onder de behangtrend living walls en valt ons op door zijn vintage look. De grote bladeren vallen op, maar toch staat het niet te druk in huis vanwege de kleuren. Het Palmera behang is geschikt voor elk interieur en geeft een echte tropische vibe zónder gebruik te maken van kleur.

Andere manieren om je muren te laten opvallen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit wil je: geef je muren een upgrade met de behangtrend living walls
Sluiten