Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 19 apr 2020

Behangetje hier, behangetje daar… welk behang uit dit huis is jouw favoriet?

Op de Roomed redactie zijn we niet vies van een behangetje hier en daar. Sterker nog, we zijn van mening dat een huis een hele fijne uitstraling kan krijgen met het juiste behang. Het huis van deze binnenkijker hangt vól met leuke behangetjes met allerlei verschillende prints. Dat klinkt druk, maar het valt eigenlijk reuze mee.

Daarom vragen we ons af wel behang uit dit Scandinavische jij het leukste vindt. Of kan je, net als wij, eigenlijk helemaal niet kiezen? En geloof ons, je hebt behoorlijk wat om uit te kiezen! We laten je alle kamers met leuk behang zien in dit artikel.

behang
Bron: Bolaget

De muur van deze kinderkamer lijkt op het eerste gezicht geen vrolijk behang te hebben. Maar wanneer we wat meer op de foto inzoomen…

behang
Bron: Bolaget

… zien we toch zeker wel een kek printje tevoorschijn komen! Het lijken wel lichtgrijze potloodstrepen. We zien onder andere bomen, bloemen en dieren voorbij komen, en zullen ons niet verbazen als de hele muur volstaat met zulke leuke prints.

behang
Bron: Bolaget
behang
Bron: Bolaget

Kinderkamer numero 2 is ook niet niets. In deze kamer word je contant aangestaard door dieren. Je moet er tegen kunnen, maar zo op de foto vinden we het eigenlijk wel hartstikke vet!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de rest van de kamer. In de kamer spelen knuffels de hoofdrol, want we zien ze letterlijk óveral. Extra leuk vinden we de details van de gallery wall aan de muur, die niet alleen bestaat uit foto’s.

behang
Bron: Bolaget

Papa en mama hebben gelukkig net zo’n leuk printje als de kids in de slaapkamer. Alleen is het behang van de master bedroom wel een stuk donkerder: donkerblauw om precies te zijn. Dit combineert erg goed met het houten nachtkastje, de zoutlamp en het terracotta potje.

behang
Bron: Bolaget

Print op print

Bang dat je geen druk schilderij op een druk behang kunt hangen? Nonsens, print op print is juist helemaal in. Dat komt omdat het maximalisme steeds vaker om de hoek komt kijken. Hoe meer, hoe beter. Een mooi schilderijtje kan daarom ook prima op een druk behang gehangen worden, zoals in deze gang.

Meer binnenkijkers met tof behang aan de muur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Behangetje hier, behangetje daar… welk behang uit dit huis is jouw favoriet?
Sluiten