Maud van Dijck
Maud van Dijck Interieur 12 sep 2021

Behang in het toilet: 6 foto’s om je te overtuigen hoe tof dat staat

Misschien twijfel je nog of behang in het toilet wel zo’n goed idee is. Nou, twijfel niet langer met de mooie voorbeelden die we je gaan laten zien. Wie weet wil je dadelijk nog je eigen toilet behangen.

Het is altijd leuk om inspiratie op te doen van anderen en daarna zelf een idee eigen te maken. Misschien dat je met deze voorbeelden ook creatief je toilet kan inrichten?

6 toiletten met geweldig behang

1. Flamingo’s met flair

Met een tropische flamingo print zit je wel goed. De gouden accenten geven het ook een luxe uitstraling, maar door de leuke dierenprint in combinatie met de hexagon tegels ziet het er hip uit.

2. Nog meer tropisch met gave bladeren

Exotische behangen vinden we zo tof voor in het toilet. Vandaar dat Ć©Ć©n op deze lijst niet voldoende was. Toevallig dat deze ook weer wat papegaaien heeft, maar een bladerprint zonder dieren kan ook heel leuk staan.

3. Lekkere stippen

Met een drukke print als deze wil je niet nog felle kleuren in je interieur verwerken. Kies dus voor neutrale tinten met gouden, zwarten of zilveren accenten.

Vind je het patroon net iets te druk? Je kan ook voor een print kiezen met wat minder of juist grotere stippen waardoor het net wat meer rust uitstraalt.

4. Fruitbehang

Houd je toilet fruity en fris met een fruit patroon. Deze ananassen shinen helemaal op de muur en geven een vrolijke indruk aan je interieur. Kies voor felgekleurde fruit patronen als je helemaal wilt dat je muren positiviteit uitstralen.

5. Simpel en chique

Wij zijn dol op dit elegante design. Kies voor een neutrale of rijke kleur behang met een leuk design voor een chique toilet. Het is vooral mooi als een deel van je muur uit tegels bestaat.

6. Delfts blauw behang

Wij moesten deze wel op de lijst zetten met de mooie Hollandse kleur. Kies voor een echt Hollands design met windmolen printen in Delfts blauw. Iets met schepen of de oceaan is natuurlijk ook altijd heel passend in een toilet of in de badkamer.

Wc schoonmaken: zo maak je snel je toilet schoon (in maximaal 5 minuten)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Behang in het toilet: 6 foto’s om je te overtuigen hoe tof dat staat
Sluiten