Tessa Ham
Tessa Ham Interieur 12 dec 2019

10 x het leukste behang met print voor je home office

De tijden van saaie witte muren zijn over. We zijn steeds minder vaak bang voor kleur in ons interieur en behang met print verovert ook langzaam onze harten. Oké, om zo’n printje in je woonkamer te plakken voelt voor de meesten nog wel een step too far. Maar in je home office kun je zulk behang wél kwijt, omdat je juist je creativiteit wil stimuleren.

We verzamelden het leukste behang met print voor in je home office voor verschillende budgetten, winkels én voorkeuren.

behang met print voor home office
Bron: Kwantum

Behang met botanische print

Wij zijn verliefd geworden op dit behang van de Kwantum. Hoe kunnen we ook anders als het behang onze liefde voor roze én botanisch combineert? Door de witte achtergrond wordt het nooit te donker in je home office. Ook liefde op het eerste gezicht? Je koopt behang Annemiek Multicolor voor €21,- per rol van 10 meter lang en 53 cm breed.

behang met print voor home office
Bron: Kwantum

Behang met retro print

Wát een plaatje, dit off-white behang met zwarte en gouden details. Wij zijn fan van de retro vibe van dit behang, die de kamer meteen sfeer geeft. Je koopt behang Cato bij de Kwantum voor €20,- per rol. Die is dan 10 meter breed en 53 cm breed.

behang met print voor home office
Bron: Kwantum

Behang met luipaarden print

De luipaarden print is op alle vlakken van ons leven doorgedrongen: van kleding tot ons interieur. Dit behang met luipaarden print van Kwantum is hartstikke classy en té leuk. Bovendien is behang Danielle Wit hartstikke scherp geprijsd met maar €16,- per rol van 10 meter lang en 53 cm breed.

behang met print voor home office
Bron: Kek Amsterdam

Behang met marmer motief

Breng je home office naar the next level met dit fantastische behang met marmer motief. Wij kunnen niet genoeg van marmer krijgen en zouden dit wit-gouden behang van Kek Amsterdam maar wat graag op de muur van onze home office hebben. Eén rol fotobehang koop je voor €220,- en is 292,2 cm breed en 280 cm hoog.

behang met print voor home office
Bron: Kek Amsterdam

Behang met botanische vogels

Dit geweldige behang brengt je binnen mum van tijd in tropische sferen. Eerlijk is eerlijk: voor dit behang moet je wel interieurlef hebben, zoals Kek Amsterdam het zelf zo mooi beschrijft. Eén muur zorgt er al voor dat je elke keer een wow-effect hebt als je jouw home office binnenloopt. Behang Botanical Birds kost €70,- voor een rol van 280 cm hoog en 97,4 cm breed.

behang met print voor home office
Bron: Karwei

Behang met palmbomen

Je ziet veel behang met een botanisch of jungle thema in de winkels tegenwoordig en je hoort ons daar niet over klagen. Dit prachtige behang van Karwei is ideaal voor mensen die wél een jungle thema in hun home office willen doorvoeren, maar niet crazy willen gaan met kleur op de muren. Het fotobehang palmen is nu te koop voor €13,20 per rol van drie meter lang en 55 cm breed.

behang met print voor home office
Bron: Karwei

Behang met subtiele print

Vind je de andere behangetjes in dit lijstje wel tof, maar durf je het toch niet aan? Begin dan rustig met dit net zo mooie behang van Karwei. Ideaal als je jouw home office een subtiele botanische touch wil geven mét een hoge zen factor. Het vliesbehang palm wit-grijs is eenvoudig aan te brengen en nu te koop voor €18,39 van 10 meter lang en 52 cm breed.

behang met print voor home office
Bron: ROOMblush

Behang met rustgevende print

Een rustgevende print, is dat mogelijk? Ja hoor, kijk maar naar dit prachtige behang van ROOMblush. Het frisse en lichte behang zorgt ervoor dat je productiviteit op peil blijft en de combinatie wit met blauw werkt enorm zen. Je koopt behang Zostera Green voor €69,-. Eén rol bestaat uit vier banen van 50 cm breed en 285 cm hoog.

behang met print voor home office
Bron: ROOMblush

Behang met handgeschilderde eucalyptus

Over rustgevend behang gesproken: wauw! Breng de natuur in huis met dit prachtige witte behang met blauwgroene eucalyptus van ROOMblush. Dat staat niet alleen mooi. Natuur op je werkplek zorgt voor meer concentratie, productiviteit en minder stress. Ook als die natuur handgeschilderd is en op je muur is te vinden! Ook behang Eucalyptus Bluegreen koop je voor €69,- per rol. Eén rol bestaat uit vier banen van 50 cm breed en 285 cm hoog.

behang met print voor home office
Bron: ROOMblush

Behang met opvallend patroon in pastel kleuren

Durf je wel een stapje verder te gaan? Kies dan voor dit geweldige behang, ook van ROOMblush, met een opvallend patroon. Compleet anders dan al het andere behang in dit lijstje en daarom des te leuker. De kans is groot dat je op slag verliefd bent geworden als je echt op zoek bent naar uniek behang. Behang Terrazzo Pastel koop je voor €69,- per rol. Eén rol bestaat uit vier banen van 50 cm breed bij 285 cm hoog.

Dit artikel verscheen eerder op business zusje WorkJuice.

Meer inspiratie voor je home office?

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 x het leukste behang met print voor je home office
Sluiten