Merve Ozturk
Merve Ozturk Interieur 6 sep 2020

Hartstikke hip: behang in de vorm van een cirkel aan de muur

Pinterest staat er vol mee: muren behangt met allerlei verschillende soorten prints. Creative Lab Amsterdam staat bekend om zijn onwijs mooie behang bedrukt met zomerse en tropische prints. Inspelend op de grote interieurtrend van 2020, waarin cirkels een opmars maken, lanceert Creative Lab Amsterdam nu behangcirkels waar we helemaal fan van zijn.

Behang in de vorm van een cirkel aan de muur

First things first. Alle behangcirkels zijn van hoogkwalitatief vliegbehang, hebben een beschermingslaag en er wordt gewerkt met ecologische inkten, waardoor de luchtkwaliteit in de kamer goed blijft. De behangcirkels zijn verkrijgbaar in 1 maat: een diameter van 145 cm.

Behangcirkel African Safari
Bron: Creative Lab Amsterdam

Dit prachtige behang met verschillende dieren uit de jungle in een neutrale kleur is perfect voor in je interieur. Het is niet echt een rustig plaatje: van olifanten tot aan giraffen, van hutten tot aan verschillende planten. Maar door de nude-tinten met gouden accenten geeft deze behangcirkel toch een rustgevend gevoel in huis.

Lees verder als je van je oude behang af wilt Behang verwijderen? We leggen stap voor stap uit hoe je dat aanpakt

Behangcirkel Sanny Charlie
Bron: Creative Lab Amsterdam

Misschien is dit behang met een leeuw, zebra, giraf en apen in de jungle nét even te druk voor in je woonkamer. Voor in de kinderkamer zorgt het daarentegen voor een echte jungle paradijs. Ook leuk om er een plant voor te zetten, voor net wat meer dimensie.

Meer inspiratie voor de kinderkamer: Dit wil je voor je kleine: kamerplanten die geschikt zijn voor in de babykamer

Behangcirkel Space
Bron: Creative Lab Amsterdam

Gaat jouw voorkeur uit naar een wat donkerder behang met een apartere print? Dan is dit From Jungle to Space behangcirkel perfect voor jou. Deze behangcirkel over de jungle en de ruimte maakt je kamer specialer dan ooit.

Net too much voor in je woonkamer of slaapkamer? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om maar een bepaalde ruimte – zoals de badkamer of toilet – te behangen met een gekke print. Het zorgt voor sfeer en geeft je interieur toch net wat meer karakter.

Meer tips om je toilet een upgrade te geven: Oh shit: toilet accessoires die je saaie inrichting een poepie laten ruiken

Alle overige behangcirkels vindt je op de website van Creative Lab Amsterdam. Toch niet zo’n fan van cirkels? Je kunt je favoriete behang ook op maat laten maken.

De behangcirkels zijn vanaf 1 september te verkrijgen en je hebt ze in maar liefst 18 verschillende prints.

Nog meer lege muren?