Before & after: van krakerspand naar stijlvol familiehuis

Als je de before & after foto’s van dit huis naast elkaar legt, geloof je gewoon niet dat dit éénzelfde pand is. Toch houden de beelden je niet voor de gek. Het oude krakerspand in Syndey was oorspronkelijk gebouwd in 1920. Het ging dus al een tijdje mee en dat was ook wel te zien. Het huis deed de afgelopen tien jaar dienst als schuilplaats voor daklozen en krakers, die hun tekenen achterlieten op het gebouw in de vorm van graffiti.

Toch kreeg het huis uiteindelijk nieuwe eigenaars, die wél door de verwaarlozing en graffiti heen konden kijken. Zij schakelden Mimosa Design in en lieten het vervallen krakerspand omtoveren tot een geweldig familiehuis. Hieronder delen we de foto’s van voor en ná de verbouwing: een wereld van verschil.

Before

After

Yes, onherkenbaar en eigenlijk is alles aan de keuken geweldig. Het enorme keukeneiland is wel vier meter lang en van prachtig marmer.

Wat ook heel gaaf is: de donkere muren lijken van veraf net op beton, maar van dichtbij zie je een bijzonder patroon!

Van bouwval naar statig pand met te gek design: dit oude huis in Brooklyn kreeg een waanzinnige make-over.

De bewoners van het huis wilden de wasruimte het liefst in de keuken, maar dan wel uit het zicht. De oplossing? Achter de grote panelen van hout maakten de ontwerpers een ingebouwde ruimte voor de wasmachine en droger.

Deurtjes dicht en je ziet er niks van! Wil je thuis ook het liefst de wasmachine uit het zicht? Dan is dit een slimme manier, maar je kunt ook kiezen voor schuifdeuren, zoals we in dit artikel laten zien.

Het hout en de wanden zijn best donker. Daarom kozen de ontwerpers voor een licht plafond en bestaat ook het keukenblok uit lichte onderdelen. Zo wordt de keuken nog ruimtelijker en open.

Vond je dit cool? Misschien vind je de transformatie van deze oude fietsfabriek in Amsterdam dan ook wel gaaf.

www.contemporist.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Before & after: van krakerspand naar stijlvol familiehuis
Sluiten