Before & after: van bouwval naar te gek pand in Brooklyn

Als je de before & after foto’s van dit pand bekijkt, geloof je haast niet dat het om hetzelfde gebouw gaat. Toch was dit stijlvolle huis in Brooklyn voor de renovatie een behoorlijke puinhoop. Door achterstallig onderhoud waren de kozijnen rot, zat de vloer vol gaten en waren de muren beschimmeld. Maar daar brachten de designers van Buck Projects verandering in.

Zij gaven het pand een nieuw dak, knapten de buitenkant op, vervingen de kozijnen en gaven ook de binnenkant van het huis een flinke update. Wij hebben de before & after foto’s weten te bemachtigen en kunnen wel stellen dat de renovatie meer dan geslaagd is.

Zo zag het er eerst uit..

En dit is de buitenkant van het pand ná de renovatie. Beter toch?

Zo zag het er vanbinnen uit..

En dit is het resultaat!

In plaats van een groot kunstwerk hangt een groot tapijt aan de wand. Een gaaf alternatief dat meer textuur, warmte en persoonlijkheid aan de woonkamer geeft.

Psst.. wil je ook zo’n zwevend kastje? In deze Ikea hack laten we zien hoe je low-budget een zwevend kastje met zo’n houten blad maakt.

Het ijzeren bad op pootjes staat als eyecatcher in de badkamer.

Al met al kunnen we wel stellen dat de before & after foto’s een wereld van verschil zijn. Ben je benieuwd naar meer van dit soort renovaties? Deze loft in Amsterdam was ook een grote puinhoop en is nu haast niet meer te herkennen, zo mooi!

buckprojects.com

Reageer op artikel:
Before & after: van bouwval naar te gek pand in Brooklyn
Sluiten