Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Architectuur 16 jul 2016

Before & after: van oude garage en paardenstallen naar prachtige studio

Niets is fijner dan kijken naar bijzondere before & afters. Wij vinden het altijd zo mooi om te zien hoe architecten van niets íets kunnen maken. En wat voor iets! De geschiedenis van de oude gebouwen levert altijd een uniek resultaat op. Met deze oude garage en stallen in Seattle is dat niet veel anders. De eigenaren – een kunstenaar en een grafisch ontwerper – kochten het stuk grond en bouwden er hun droomhuis. Het koppel heeft geen paarden, dus een apart plan voor de stallen was er nog niet. Shed Architecture & Design toverde het vervallen gebouw om tot creatieve studio.

Maar, dat is nog niet alles. Naast de fantastische studio hebben de architecten ook ruimte gemaakt voor een mooie slaapkamer. Zo veranderde het oude gebouw van garage en stallen naar werkplek en guesthouse!

Wat een nieuwe kleur al niet kan doen! Door de buitenkant in stylish grijs te schilderen krijgen de stallen meteen een heel andere look! De paardrijbak is ook verwijderd, zodat er om de studio heen meer ruimte is gecreëerd en plaats vrijkomt voor een betonnen veranda.

Door de muren te stuken en de gloednieuwe betonnen vloer heeft het gebouw ook vanbinnen een compleet nieuw uiterlijk gekregen. De gele schuifdeuren – waarachter de keuken en de slaapkamer schuilen – zorgen niet alleen voor een kleurig accent maar het is ook een knipoog naar de oude paardenstal.

Droom jij ook van zulke te gekke schuifdeuren? Ga dan zelf aan de slag! In deze DIY laten we je stap voor stap zien hoe je zulke deuren zelf kunt maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.shedbuilt.com

Reageer op artikel:
Before & after: van oude garage en paardenstallen naar prachtige studio
Sluiten