Lotte Wullems
Lotte Wullems Interieur 19 jul 2017

Leuk voor de kinderen: knus slapen in een bedstee

Een bedstee is vooral iets wat we van vroeger kennen; een knus, verborgen hoekje in boerderijen en oude landhuizen. Maar dat betekent niet dat het passé is. Integendeel. Met deze moderne varianten scoor je ongetwijfeld punten bij je kinderen.

Eerder zagen we natuurlijk al de platformbedden die extra opbergruimte gaven. Maar met deze moderne bedstedes gaan we nog een stapje verder in de opbergmogelijkheden. Ben jij nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onderstaande beelden.

Een bedstee in de kinderkamer is een gegarandeerde hit. Het geeft kinderen een verborgen gevoel en het is een fijn plekje waar ze zich helemaal kunnen terugrekken in hun eigen (fantasie)wereld. Verstoppen in de kast; gezellig toch?

Maar ook als ouder word je er blij van: je hebt namelijk aan de onderkant extra opbergruimte. Ideaal voor kleertjes, boekjes en speelgoed dat anders door het hele huis slingert.

Je kunt het bed afsluiten met deuren of gordijnen, maar je kunt het slaapplekje natuurlijk ook gewoon open laten.

Moeten jouw kinderen een slaapkamer delen? Ook dan is een bedstee ideaal. Zo hebben ze toch wat meer privacy dan in een gewoon stapelbed.

Wil je meer tips voor het inrichten van een gedeelde slaapkamer? Kijk dan eens naar dit artikel.

Niet alleen voor kinderen is een bedstee erg leuk. Ook als je in een studio woont, kan het een stijlvolle én handige manier zijn om je bed een plekje te geven. Meer inspiratie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Leuk voor de kinderen: knus slapen in een bedstee
Sluiten