Merve Ozturk
Merve Ozturk Slaapkamer 20 okt 2020

Sleep tight! Een cadeautje voor jezelf: het beddengoed van Vandyck

Terwijl je genoeg aandacht besteed aan de rest van je interieur, wordt beddengoed vaak overgeslagen. Tijd om daar verandering in te brengen, want waarom zou je wél investeren in een goed bed en een fijn matras, maar niet in heerlijke lakens. Voor een fijne nachtrust is goed beddengoed een absolute must.

Het beddengoed van Vandyck geeft je het gevoel van luxe en warmte – en dat is precies wat we willen. De nieuwe najaarscollectie bestaat uit veel natuurlijke kleuren zoals okergeel, donkergroen, diep blauw, terracotta en blushroze. Mogen dat nou net grotendeels de kleurtrends voor 2021 zijn. Twee vliegen in één klap.

Het mooiste beddengoed uit de najaarscollectie van Vandyck

roze muur met blauwe beddengoed
Bron: Vandyck

Roze X groen

Kunnen we even een momentje nemen om het feit hoe mooi dit bed is opgemaakt? We schreven eerder al dat de combinatie van groen en roze prachtig is. In de afbeelding hierboven is dat goed bewezen. Ook komt de kleur van de muur subtiel terug in het dekbedovertrek. Zie je dat er gebruik is gemaakt van beddengoed met verschillende dessins? Héél vet.

Dit dekbedovertrek heet Aviemore Earth Green en is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor ‘t het heerlijk zacht en soepel aanvoelt. De gestreepte kussenslopen heten Infinite Mirror in Earth Green en de bedsprei die speels over het bed is gegooid kan je vinden onder de naam Pure45 Brick Dust.

Lees ook: Waarom het tijd is om nu écht goed en mooi beddengoed aan te schaffen

Groene dekbedovertrek
Bron: Vandyck

Je bed als eyecatcher

Houd jij van een kamer met voornamelijk neutrale kleuren en ben je niet zo gek op drukke prints? Dan is een effen dekbedovertrekset perfect om toch een statement te maken van jouw bed. Wat houten elementen, rotan en een aantal verschillende planten erbij en je bent good to go.

De producten die je hierboven ziet zijn als volgt: dekbedovertrek Pure 7 in Light Olive en Dark Green, Pure51 in Light Olive en Home70 in Grey. Een perfecte combinatie.

> Geen wit, wel rust in huis: dit zijn de mooiste neutrale kleuren voor je interieur

Blauw beddengoed met cognac
Bron: Vandyck

Diep blauw

Blauw is één van de kleurtrends voor 2021 en daarom onmisbaar in je interieur. Niet alleen voor op de muren, maar ook blauwe meubels en accessoires gaan we steeds vaker zien. Ontzettend tof om te zien dat blauw is gecombineerd met geel. Het mogen dan wel kleuren zijn die elkaar vloeken, maar we kunnen niet ontkennen dat dit gewoon prachtig staat.

Wil je voor dit beddengoed van Vandyck gaan? We helpen je een handje. De dekbedovertrekken heten Golden Delicious in Night Blue en Melrose in Faded Denim. Bedspreien en kussens kan je vinden onder de naam Home Pique in de kleur Cognac.

Meer handige weetjes voor een goede nachtrust

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sleep tight! Een cadeautje voor jezelf: het beddengoed van Vandyck
Sluiten