Jaime Andreas
Jaime Andreas Kinderkamer 10 aug 2020

Van tipi tent naar bedhuisje: dit zijn de leukste bedden voor de kinderkamer

Bedden voor de kinderkamer met een bijzondere look zijn helemaal leuk! Zo is een bedhuisje een onwijs leuke en speelse manier om een kinderkamer een goede upgrade te geven. Elke nacht slapen in een bijzondere bed; welk kind wil dat nou niet? Wij zetten de leukste voorbeelden voor je op een rijtje.

Bedhuisjes en hoogslapers zijn erg leuk voor kleuters en oudere kids, maar we denken natuurlijk ook aan de allerkleinsten. Bekijk dit artikel voor styling tips voor de babykamer.

Ieder bed speciaal maken

Ieder kinderbed kun je speciaal maken door over de constructie decoratie te draperen. Gebruik mooie stoffen, lampionnen, slingers en mooie verlichting om het bed speciaal te maken voor jouw kind.

De leukste kinderkamer bedden

1. Bedhuisjes

Bedhuisjes zijn een heerlijke optie voor je kind om in te slapen. Het is lekker knus en ziet er bijzonder uit. Bedhuisjes in wit of hout zijn altijd goed, maar voor een stoerdere look kun je het huisje ook in een andere kleur schilderen. Zelfs zwart is in combinatie met zachte tinten geschikt voor de kinderkamer.

Leuke verschillende bedhuisjes kun je onder andere vinden bij Beter Bed.

2. Hoogslapers

Wil jouw kind het liefst hoog slapen? Dat snappen we helemaal! Het voelt dan een beetje alsof je on top of the world bent. Je kunt de kinderkamer dan helemaal afmaken met een bijzondere lamp en een schattig behang op de muur.

Hoogslapers in allerlei verschillende vormen vind je bij bijvoorbeeld IKEA en Home24.

3. Tipi bedden

Zijn je kinderen dol op het bouwen van tenten en hutten? Schaf dan een leuk tipi bed, zoals deze van Leen Bakker, voor ze aan! Ze kunnen een groot laken over de bovenkant draperen en ze hebben een tent. Een leuke speelse optie om de kinderkamer op te vrolijken.

4. Stapelbedden

Moeten je kinderen een kamer delen omdat je niet genoeg kamers hebt in huis? Dan is een stapelbed een goede optie. Waarschijnlijk wordt het even vechten over wie boven slaapt, maar desnoods wisselen ze dat iedere week of iedere dag om. Het is een mooie manier om ruimte te besparen.

5. Race auto’s

Voor de echte fans van Max Verstappen is een race auto kinderbed een geweldige optie. Een bed als dit ontgroeien kinderen wel snel, dus houd daar rekening mee. Wel is je kind verzekerd van écht een bijzondere kinderkamer. Je kunt zo’n race-bed vinden bij Beter Bed.

Meer inspiratie voor de kinderkamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van tipi tent naar bedhuisje: dit zijn de leukste bedden voor de kinderkamer
Sluiten