Dit huis heeft een bed in de woonkamer maar voelt luxueuzer dan die van jou

Als we aan een luxe huis denken, gaan onze gedachten al snel uit naar een grote villa. Niet naar een klein appartement met een bed in de woonkamer. Size doesn’t matter, weten we nu. Dit prachtige appartement is echt een beauty. Van de interieurkeuzes kunnen we een hoop leren.

Een slaapkamer en woonkamer in één studentikoos? Dit huis bewijst het tegenovergestelde.

bed in de woonkamer
bed in de woonkamer

Bed in de woonkamer

Dat een bed in de woonkamer heel stijlvol kan zijn, zie je op deze foto’s. Dat komt door een aantal trucjes. Het stoffen hoofdbord is bijvoorbeeld een goede vondst. Dit past niet alleen bij de zachtheid van de kamer, maar komt ook een stuk luxer over dan een houten of stalen bedframe.

Maar de luxe uitstraling komt natuurlijk ook door de prachtige visgraat vloer en daarnaast de kleur- en materiaalkeuze. Check de prachtige lamp aan het plafond maar eens, die ons eraan herinnert dat zelfs een lamp al heel veel met een ruimte kan doen.

Stijlvolle keuken
Stijlvolle keuken

De juiste interieurkeuzes

De keuken voelt al net zo luxueus aan. Wat daar zeker bij helpt is dat ook hier is gekozen voor zoveel mogelijk grijs en wit, met daarbij genoeg planten. De wit glanzende keukenkastjes passen perfect bij wat de eigenaren willen uitstralen. Stel je deze keuken eens met witte matte keukenkastjes voor. Gelijk een stuk minder stijlvol, toch?

Hetzelfde geldt voor de stoelen aan de eettafel. Houten stoelen hadden je met een hele andere indruk achtergelaten dan deze prachtige grijze velvet stoelen.

Stijlvolle keuken

Details zijn alles

Ook moeten we een applausje geven voor de aandacht aan details in dit huis. Neem de bijzondere kraan bijvoorbeeld. Zelfs het zeeppompje en de keukenrolhouder geven ons dat luxueuze gevoel mee.

Luxueuze details

Ook hier laat het huis de kracht zien van de juiste details. Een gouden vaas en kleine schilderijtjes in de hal doen bijvoorbeeld wonderen. Net zoals de gouden haken om je jas aan op te hangen: een kleine touch met veel impact.

Badkamer met hexagontegels
Badkamer met hexagontegels

Hexagontegels in de badkamer

Het prachtstuk van het huis is toch wel de badkamer. Hier is niet het moeilijk om even dat moment van ontspanning te krijgen. Door de twee verschillende tegels in dezelfde kleur te houden, wordt er een spa gevoel gecreëerd. Wij zien onszelf al onder die regendouche staan. Wat staan die hexagontegels ook mooi in deze badkamer.

Een soort kastje in de muur waar je je zeep en shampoo kwijt kunt, zien we steeds vaker en wat ons betreft blijft dat zo. Nooit meer geklooi met rekjes met plakhaakjes die naar beneden donderen. Daarmee vergeleken staat dit zó mooi.

Een enorm stijlvol huis én een bed in de woonkamer gaan verrassend genoeg dus heel goed samen.

Meer kleine maar fijne binnenkijkers

Alvhem

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit huis heeft een bed in de woonkamer maar voelt luxueuzer dan die van jou
Sluiten