Maud van Dijck
Maud van Dijck Interieur 13 nov 2021

Nog even geen winter bij jouw thuis met een beach stijl in je interieur

Brrrr, buiten begint het weer écht koud te worden. Zeker nu de klok een uur terug is gezet merk je pas echt dat de winter eraan komt. Maar bij jouw thuis hoeft dit niet het geval te zijn. Met een beach stijl in je interieur voelt het behalve de temperatuur aan als hartje zomer in huis.

Hoe ga je deze luchtige strand look stijlen in je eigen huis? Wij hebben aardig wat op het web gesurft om de prachtige beach stijl in het zonnetje te zetten. Dus laat je inspireren door deze zomerse voorbeelden.

8 interieurs met een toffe beach stijl

1. Een modern minimalistische beach stijl

Een wit interieur is lekker fris en ook ideaal voor een zomerse look in huis. Witte planken als je vloer geven daarmee nog meer de indruk van een echt strandhuis. Wij zijn ook dol op de twee moderne schilderijen die samen een walvisstaart vormen en zo een nautische look creëren.

2. Een kleurrijke kinderkamer

In de kinderkamer kan je helemaal los gaan met felle zomerse kleuren zoals geel of oranje. Marineblauw is natuurlijk ook dé kleur voor een nautisch of beach stijl interieur, dus wat accenten in deze kleur kunnen niet missen.

Strepen zijn daarbij echte zomerse patronen die leuk zijn voor aan de muur of op je stoffen. Daarnaast geven ze ook een speelse touch aan je kinderkamer.

Woonidee: met deze tips voor een speels interieur is het altijd feest in huis

3. Een slaapkamer voor surfers

Wij zijn dol op het schilderij aan de muur. En wat het nog mooier maakt is het kussen en de deken die ermee matchen. Daarnaast kan je het prachtige houten hoofdbord niet overzien. De makkelijkste manier om nog een beach look in je huis te creëren is door een surfplank in je interieur te verwerken.

4. Beach stijl met een hoofdbord van surfplanken

Dit hoofdbord is dan ook ideaal voor een beach stijl in je slaapkamer. Het maakt je interieur ook meteen uniek door de originele look. In plaats van surfplanken kan je ook voor peddels kiezen en daar een hoofdbord van maken.

Deze slaapkamer is de ideale rustplaats voor elke surf- en strandliefhebber

5. Een zeester in een lichte badkamer

Decoreren met schelpen is natuurlijk leuk in een beach stijl interieur (zeker als je ze zelf van het strand hebt geraapt). Daarnaast is lichtblauw de ideale kleur voor de badkamer. Het straalt kalmte uit zodat je in je badkamer lekker tot rust kan komen en het geeft die nautische look.

Blauwe tegeltjes zijn daarom ook een aanrader voor in de badkamer. En een mooie plant met een zomerse vibe zal ook een frisse uitstraling geven aan je interieur.

8 kamerplanten die een plek in de warme badkamer fantastisch vinden

6. Een hal met prachtige rieten lampen

Natuurlijke materialen in lichte tinten passen goed binnen de beach stijl. Kies dus voor licht houten meubels en accessoires van riet om die luchtige sfeer in je huis te creëren.

7. Een extravagant ontvangst

Een voorbeeld in een geel kleurtje kan niet ontbreken! De toffe combinatie van gele muren en zwart-witte tegels geven een klassieke uitstraling met de ornamentale details die je in de meubels en trap ziet. En als je naar boven kijkt zie je nog wat mooie palmbladeren op de muur.

8. Een knusse keuken met een vleugje beach stijl

Als je een fan bent van Cottagecore zal deze keuken je wel wat aanspreken. Ook in dit interieur zie je onze favoriete beach stijl kleurencombinatie terug: lichtblauw en wit.

Een fijne lichtblauwe keuken in een tweepersoonsappartement

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

DecoistThe Spruce

Reageer op artikel:
Nog even geen winter bij jouw thuis met een beach stijl in je interieur
Sluiten